dissabte, 19 d’abril del 2014

Recomanats per la Diada del llibre

NARRATIVA


DESIG DE XOCOLATA
Care Santos
Planeta
21€
La novel·la guanyadora del premi Ramon Llull d'enguany ens narra la història de tres dones unides en el temps per la seva passió per la xocolata. És un recorregut per la història d'aquest plaer exquisit des de la seva arribada a Europa fins a la sofisticació dels nostres dies.



L'INCREÏBLE VIATGE DEL FAQUIR QUE VA QUEDAR ATRAPAT EN UN ARMARI D'IKEA
Romain Puértolas
Rosa dels Vents
16.90€
Una història divertida, que alhora és un reflex d'una dura realitat: la lluita dels immigrants il·legals en el camí cap a la llibertat. Una faula del nostre temps, un viatge iniciàtic pel cor humà, una sàtira esbojarrada amb un missatge subtil. Una història que et farà sentir bé.



UNA ACOMPAÑANTE EN NUEVA YORK
Laura Moriarty
Maeva
19.90€
Estats Units anys 20: una futura estrella del cine mut i la dona que l'acompanya a Nova York. Una història emocionant de dues dones que, de diferents perspectives vitals, comparteixen els mateixos desitjos de llibertat i realització personal.



NOVEL·LA HISTÒRICA


1714: ENTRE DOS FOCS
Jordi Mata
Edicions 62
22.50€
La novel·la ens presenta amb rigor els fets històrics que van precedir la gran batalla del 1714. Amb un ampli ventall de personatges, tant reals com ficticis, Jordi Mata aconsegueix recrear d'una manera convincent aquells anys tumultuosos.




EL BARRI DEL SORRAL
Begoña García Carteron
Ediciones B
18€
Una història trepidant que passa en una època de canvis (s. XVIII) en un període en què el sorral ple de barraques es veurà transformat amb el naixement de la Barceloneta. Una visió del port, del contraban i dels baixos fons d'una ciutat en ple creixement. Una lluita per assolir la llibertat personal en temps de repressió.


NOVEL·LA POLICÍACA

LA ROSSA DELS ULLS NEGRES
Benjamin Black
Bromera
19.50€
Quan el detectiu Philip Marlowe mira per la finestra del seu despatx, la seva atenció queda atrapada per una dona que travessa el carrer. Ignora que aquesta noia, rossa i d'ulls negres, l'embolicarà en una investigació en la qual arribarà a sentir-se com un titella.




I TU, QUINA MENA DE MARE ETS?
Paula Daly
Rosa dels Vents
16.90€
Lisa Kallisto descobreix horroritzada que la Lucinda, companya de la seva filla, ha desaparegut quan era al seu càrrec. Decideix ajudar-la a buscar i es posa a disposició de l'eficient agent de policia Joanne Aspinall, que investiga casos de desaparicions a la zona.



POESIA


DE LLUNYANIA I SOMNI
Francesc Pasqual i Moster
El Cep i la Nansa Edicions
19€
El llibre vol recrear unes vivències, uns sentiments, un món ja del tot esvanit en el seu respir primigeni, que malgrat tot roman ben viu, encara en certs indrets, i en alguns aspectes han perviscut amb tota la seva força com ara les festes populars.



VIATGE POÈTIC PER CATALUNYA
Joaquim Molas i Roser Capdevila
Angle Editorial
19€
Molas i Capdevila ens ofereixen una bona manera de gaudir dels nostres poetes i la nostra terra. Han revisat el llibre publicat el 1982, i ara ens proposen seguir els quatre itineraris a través d'una nova tria de poemes il·lustrats amb apunts d'aquarel·la.


HUMOR

COM SER UN BON CATALÀ
Quim Morales i Júlia Bausili
Columna Edicions
9.95€
Guia imprescindible per assolir el nivell òptim de catalanitat de forma senzilla i amb molt d'humor. Analitza amb precisió els punts claus de la complexa identitat catalana i proposa 50 instruccions fàcils per reafirmar el sentiment nacional.






YO FUI A EGB
Javier Ikaz i Jorge Díaz
Plaza & Janés
18.90€
Els barrufets, Naranjito, Parchís, ET, els minerals, els cucs de seda...Tots els que vau anar a EGB sabeu que hi ha mil històries per explicar i esteu desitjant retrocedir en el temps per recordar-les totes en un llibre totalment il·lustrat i escrit pels autors del blog d'èxit Yo fui a EGB.


CUINA



CUINA AMB JOAN ROCA
Joan Roca
Planeta
24.95€
Obra fonamental que ens descobreix les tècniques bàsiques de cuina sota el guiatge de Joan Roca. De forma fàcil i visual, el xef detalla pas a pas els seus coneixements culinaris adquirits al llarg de més de 25 anys de professió per aplicar-los fàcilment a casa.



OBJETIVO : GALLETA PERFECTA
Alma Obregón
El Pais Aguilar
13.90€
Alma Obregón ens esenya que hi ha tot un món per descobrir en el camp de les galetes. En aquest llibre trobareu una selecció de 50 receptes per llepar-se els dits. A més, també podeu trobar els altres llibres de l'autora: Objetivo: cupcake perfecto; Objetivo: tarta perfecta; Cupcakemaniacs: las recetas del programa.