dissabte, 12 d’abril del 2014

Lectures de cara Sant Jordi

EDUCACIÓ INFANTIL



BONA NIT, BONA NIT, CAMIONS GROSSOS I PETITS
Sherri Duskey Rinker i Tom Lichtenheld
B de Blok
14€
Amb aquest llibre captivador, fins i tot els lectors més atrafegats i inquiets tindran ganes d'apagar els motors i deixar descansar les rodes per anar-se'n al llit a dormir.





FEM UNA FESTA!
Guido Van Genechten
Baula
9€
Observa els animals. Quins són diferents? Quins van a la festa? Vine i descobreix-ho tu mateix! Un llibre divertit d'animals i de conceptes a l'abast dels més petits.



LES FORMES
Xavier Deneux
Combel
16.90€
Un calaix d'imatges i de formes en relleu. Els primers aprenentatges en un llibre que esdevé un joc estètic de línia simple i moderna.





ELS GRAN LLIBRE DELS ANIMALS DE LA LAURA
Liesbet Slegers
Baula
13€
Els animals són molt importants per a la Laura. Li agraden tots: els animals de companyia, els animals de la granja, els més menuts i els més grans, els que van per l'aigua, pel cel i pels arbres.




QUÈ HI HA PER SOPAR?
Claire Freedman i Nick East
Beascoa
13.95€
Una guineu de ciutat arriba al camp per primera vegada i té molta gana! Els animals de la granja, espantats, ideen un pla sorprenent i esbojarrat per ensarronar-la.




CICLE INICIAL


LA GALLINA XICA
Núria Figueras i Teresa Martí
Baula
6.95€
Una vegada hi havia una gallina xica, xica, xica que de tan xica que era no ponia ous. Ella s'esforçava, però res, no hi havia manera! Fins que un dia...


POEMES DIBUIXATS
Montse Ginesta
Baula
8.50€
Poemes visuals a l'abast dels infants i enriquits amb el seu domini pictòric, que suposen una aportació fresca al conjunt dels cal·ligrames en català.




LA PRINCESA REBEL
Anna Kemp i Sara Ogilvie
Blume
11.90€
Vet aquí una vegada en un lloc molt a la vora, hi viva la princesa Elna, que es trobava sola. Sempre es deia que un dia el seu príncep la vindria a salvar. Però la paciència se li va acabant. I quan finalment el príncep arriba, no és el que l'Elna s'imaginava...



SANT JORDI A LA COVA DEL DRAC
Vivim del cuentu i Rocio Bonilla
Baula
6.25€
La llegenda de Sant Jordi capgirada com un mitjó. Un relat ple de sorpreses i molt d'humor que farà volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors.




CICLE MITJÀ


L'AL·LUCINANT, GALÀCTIC I PIRÀTIC VIATGE DEL MEU PARE
Neil Gaiman i Skottie Young
Estrella Polar
10.90€
Vaig la llet, va dir el pare. Després vaig sortir de la botiga i vaig sentir un soroll com aquest: BUUUM, BUUUM. Vaig mirar al cel i hi havia un disc platejat enorme flotant pel carrer Marshall. -Guau!, vaig pensar.




EL BARRET ORIGINAL I LA CIUTAT GRISA
David Granados Niubó
Ànimallibres
15.95€
El senyor Joliu és un home gris que viu en una ciutat grisa, però sempre ha volgut ser original. Encara que utilitza les estratègies més estrafolàries per cridar l'atenció i esdevenir el més singular de la ciutat, no acaba d'aconseguir-ho...




EL CAPITÀ JOFRE
Josep Gòrriz i Francesc Rovira
Bruño
8.10€
En Jofre descobreix un estany amb set illes i voldria ser capità d'un vaixell que el creués de cap a cap. Però com pot ser capità un nen? La bruixa Presumida l'ajuda a fer realitat el seu desig i li demana que la rescati.




JA VE LA NÚVIA!
Beatrice Masini i Anna Laura Cantone
Laberinto
15€
Filomena és una modista famosa pels preciosos vestits de núvia que dissenya i cus. Posa el cor a cada puntada, a cada llaç de seda, però els seus vestits són per a altres núvies, no per a ella. Un dia, en Ferrucho li proposa matrimoni, per fi, caminarà cap a l'altar i, sens dubte, ho farà amb molt d'estil. Hi haurà una sorpresa sens dubte.



QUI HA RAPTAT EL REI DE LA CUINA?
Alessandro Gatti, Davide Morosinotto i Stefano Turconi
La Galera
9.95€
París està trasbalsat: el gran cuiner Pierre Pâté ha desaparegut! La policia va desorientada, però els gats detectius estan disposats a resoldre el cas. Amb habilitat, astúcia i una intuïció...felina!




CICLE SUPERIOR


EN JIM BOTÓ I EN LLUC EL MAQUINISTA
Michael Ende i FJ Tripp
La Galera
14.90€
En Jim Botó i en Lluc el maquinista es veuen obligats, amb la locomotora Emma, a abandonar el país de Lummerland perquè no hi caben. El viatge els portarà al llunyà país de Mandala, on en Jim Botó s'arribarà a prometre amb la princesa.





ALA DE CORB: BARCELONA 1714, LA BATALLA FINAL
Enric Larreula i Jordi Vilà Desclòs
Baula
10.95€
Setembre de 1714. Barcelona fa mesos que pateix un setge terrible. Fa temps que aguanta també els atacs de les tropes espanyoles i franceses. La resistència catalana és tan gran que passarà a la història...




LA DENTISTA DIMONI
David Walliams i Tony Ross
Montena
14.95€
L'Alfie odia anar al dentista. Des del dia que li van arrencar la dent que no tocava, mai més ha tornat a posar els peus en una consulta, i ara té tota la boca corcada i d'un color entre groc i marró repugnant...




NELSON MANDELA
Kadir Nelson
Joventut
16€
La història de la determinació d'un jove per canviar Sudàfrica i la lluita d'un home que finalment es va convertir en el president del seu país, perquè creia en la igualtat de les persones fos quin fos el color de la seva pell.





EL PAÍS DE JAMÁS LO CREERÁS
Norman Messenger
SM
15.50€
Un llibre inspirador, misteriós i molt entretingut que aconsegueix que amb una mica de imaginació el món es converteixi en un lloc completament diferent...