dissabte, 5 d’abril del 2014

Llibres per Setmana Santa

Queden pocs dies per celebrar la Setmana Santa, sobretot per menjar la mona. Per això, anem fent boca amb la recomanació de dos llibres sobre aquesta època de l'any.
Comencem amb el de la col·lecció Què celebrem? de l'editorial Cruïlla, una sèrie de llibres per introduir els més petits en les festes i celebracions de la nostra tradició cultural. En aquest volum, Pasqua, escrit per Núria Font, ens narra com la família del Pere i la Berta es preparen per celebrar la Setmana Santa. El conte, il·lustrat per Mariona Cabassa, ens explica la majoria de dubtes que puguem tenir sobre la Pasqua: des de per què hi ha palmes i palmons fins a d'on ve la tradició de regalar mones.
El següent és La mona de Pasqua d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell (Ed. La Galera). Diumenge de Pasqua! La Mariona espera, amb il·lusió, la mona que li ha de portar el seu padrí. Serà gran o molt gran? Dolça o dolcíssima? Ai, Mariona, amb un padrí tan despistat es pot esperar qualsevol cosa.
La mona de Pasqua, escrita en lletra lligada, és una història molt divertida que de ben segur farà riure amb les idees que se li acudeixen al padrí de la Mariona.

A part d'aquests dos, a la llibreria en tenim algun més per a tots els gustos. Veniu-nos a veure i pregunteu! Bona Setmana Santa!