dissabte, 25 d’abril del 2015

Més venuts per Sant Jordi (infantil/juvenil)

Comencem amb un còmic: Mortadelo y Filemón: el tesorero de Francisco Ibañez (Ediciones B). L'aventura comença quan el responsable d'economia del govern vol disposar dels diners per despeses vàries i descobreix, horroritzat, que algú ha robat els fons de la tresoreria del Partit Papilar. Es sospita del tresorer del partit de govern, perquè no apareix per enlloc. Mortadelo i Filemón reben l'encàrrec del Súper de seguir al sospitós per esbrinar on ha anat a parar els diners desapareguts.
En segona posició Wigetta: un viaje mágico (Ed. Temas de Hoy). Una història il·lustrada i interactiva que s'inspira en el món dels videojocs i en l'univers de Willyrex i Vegetta777. Un relat màgic amb il·lustracions i icones representatius de l'univers d'aquests dos gamers.
Seguim amb un llibre pels petits cuiners: Masterchef junior (Ed. Temas de Hoy). Les receptes més fàcils i divertides del programa de televisió, amb les que gaudiràs de la cuina i triomfaràs amb la família i amics!
No podia faltar Geronimo Stilton entre els més venuts de Sant Jordi: en aquest cas El gran llibre del regne de la fantasia (Ed. Destino). Stilton torna al Regne de la Fantasia, però ara la Flordiada no és la seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics. Es trobarà amb molts perills, vells i nous amics amb els quals descobrirà el veritable secret de la imaginació.
I acabem amb un llibre de Sant Jordi: Sant Jordi a la cova del drac de Vivim del Cuentu i il·lustracions de Rocío Bonilla (Ed. Baula). En aquest conte trobareu els personatges i la llegenda capgirats com un mitjó. Amb un argument ple de sorpreses i molt d'humor que farà volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors.