dimecres, 1 d’abril del 2015

Més venuts mes de març (infantil/juvenil)

Comencem amb Wigetta: un viaje mágico (Ed. Temas de hoy). Una història il·lustrada i interactiva que s'inspira en el món dels videojocs i en l'univers de Willyrex i Vegetta777. Un relat màgic amb il·lustracions i icones representatius de l'univers d'aquests dos gamers. 
En segon lloc, La mona de Pasqua (Ed. La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. 
Una nena espera la mona de Pasqua que li ha de dur el seu padrí. Ell li demana com vol i pren nota de tot...però d'un savi despistat es pot esperar qualsevol cosa. Del que podeu estar segurs, és que serà la mona més comentada de tot el barri i inoblidable!
Continuem amb el nou conte de la col·lecció del Cep i la Nansa edicions Cercavila: Dracs! de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. Una aventura per conèixer de prop el món dels dracs de la cercavila i descobrir el més gran dels seus secrets!
El 19 de març és el dia del pare, per tant entre els més venuts trobem la medalla dedicada als pares: Per al millor pare del món (Ed. Brúixola).
I acabem amb un llibre pels petits cuiners: Masterchef junior (Ed. Temas de hoy). Les receptes més fàcils i divertides del programa de televisió, amb les que gaudiràs de la cuina i triomfaràs amb la família i amics!