dissabte, 20 d’octubre de 2018

Fas 6 anys, tria un llibre!


Si els vostres fills aquest 2018 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta per bescanviar pel llibre infantil que més els hi agradi.
A la llibreria hem fet una selecció:

MULASSES!
Susana Peix i Sebastià Serra (il.)
El Cep i la Nansa edicions

L'editorial el Cep i la Nansa té una bona selecció de llibres per aquesta edat, és difícil escollir-ne només un, per això hem agafat de la col·lecció Cercavila Mulasses!
La mulassa té un gran somni: sortir a la cercavila de la Festa Major! Però té un problema: no salta com els diables, no és alta com els gegants, no treu foc pels queixals com els dracs ni balla com els capgrossos! Com aconseguirà, doncs, fer-se un lloc al cercavila? Una aventura per conèixer de prop el món de les mulasses i descobrir que són les millors balladores del món!

FOLLET ORIOL I L'ESPERIT DE LA TARDOR
Òscar Sardà
Barcanova

Qualsevol conte d'en follet Oriol serviria, però ja que estem a la tardor ens hem decidit per aquest. En aquesta nova aventura, el follet Oriol s'adona que la tardor s'està allargant massa i que alguna cosa estranya deu estar passant... El nostre heroi descobrirà que l'esperit de la tardor està atrapat en un cau molt profund del qual no pot sortir. Amb l'ajuda del follet Oriol, l'esperit de la tardor podrà finalment sortir a l'exterior, restablir el cicle de la natura i donar pas a l'hivern!

LA RÍNXOLS D'OR/ EL LLEÓ I EL RATOLÍ
Bernadette Cuxart /Valentí Gubianas
Baula

La col·lecció Petits i eixerits són contes entranyables que permeten treballar la comprensió lectora en sis escenes escrites en lletra de pal i en lletra lligada; treballar la lectura de la imatge; fer partícips els adults de la lectura amb els infants. Conté la reproducció al final del mateix conte amb més contingut narrat. En aquest volum trobareu els clàssics La Rínxols d'Or i El lleó i el ratolí.

LA CASA DELS RATOLINS
Karina Schaapman
Blackie Books

El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. Ell és supertímic i ella és supercuriosa. Junts viuen una pila d'aventures a la Casa dels Ratolins, i també es fiquen en alguns embolics!
Acompanya'ls a descobrir un amagatall secret, a donar la benvinguda a un ratolí encantador a qui anomenen el drapaire, i a fer creps delicioses. Visitaran la millor pastisseria del món i una botiga on venen de tot, i trobaran una capseta de fusta plena de tresors. Els dies passen volant en aquesta casa tan singular!

TINC UN DRAC A CASA!
Emma Yarlett
Cruïlla

L'Àlex ha trobat un drac al soterrani de casa i no sap què n'ha de fer! Llegeix les cartes que li envien i ajuda'l a descobrir-ho. Però ves amb compte! Els dracs són perillosos... o potser no? Amb 5 cartes urgents per obrir!

LUNA I EL PANDA VERMELL
Udo Weigelt i Joëlle Tourlonias
Edebé

La Luna s'acaba de mudar a una casa nova i se sent sola. Entre les caixes de mudança apareixerà un ninot de roba que sembla molest perquè han ocupat el que ell considera casa seva. Així es coneixen la Luna i en Karlo i junts viuran grans moments.

GRANS DE SORRA
Sibylle Delacroix
Joventut

A partir d'un grapadet de sorra trobat al fons de la sandàlia, reviu tot un món: un món de vent i de sol, de xipolleigs i aromes, el món feliç de les vacances i de la infantesa. Les onades, el vent i el sol, els feliços moments de joc i fragàncies. Records que s'escolen entre els dits com la sorra... perquè és l'hora d'anar a dormir i de tornar a la rutina!
Amb llapis de grafit, negre i gris, la il·lustradora ens dibuixa un tendre i poètic àlbum d'una dimensió artística extraordinària. Ideal per no deixar del tot enrere les vacances!

EL PETIT TIGRE NECESSITA UNA BICICLETA
Janosch
Patio

"Necessito una bicicleta urgentment", va dir el petit tigre. Però abans que pugui sortir a recórrer el món amb la seva estupenda bicicleta, el petit os, la tia oca i l'os gros i gras del bosc li ensenyen tot el que li cal saber per anar amb bici.  
Una nova i divertida aventura dels personatges més estimats de Janosch.

EL PEIX QUE NO PLORAVA MAI
Anna Ferrer i Bàrbara Sansó
Salvatella

En Mot és un peix que no plora mai. La resta de peixos del riu el consideren el més valent i estan acostumats que els solucioni tots els problemes. Un bon dia, al riu es troben amb una situació que sembla que en Mot no pot resoldre. Els altres peixos desconfiaran d'ell, però al final en Mot salvarà els seus companys d'una mort segura de la manera més sorprenent i inesperada. 
Un conte sobre el benefici d'expressar les emocions, que inclou reflexions i consells per als pares i activitats per guiar els infants en el coneixement i la utilitat de les emocions.


Podeu bescanviar el xec per valor de 13€ a la llibreria fins el 30 de novembre!