dissabte, 1 de juliol de 2017

Més venuts mes de juny (infantil/juvenil)

En primer lloc tenim el darrer llibre del youtuber Wismichu: Norman y Mix (ed. Montena). Norman i Mix són dos superherois molt especials, els seus poders varien en funció del dia. Un matí es desperten amb la capacitat de tornar-se invisibles, i al següent tot el que toquen es tenyeix d'un altre color. Tot i aquesta peculiaritat, han aconseguit un precari treball en una agència de intel·ligència internacional. Però....seran capaços de salvar el món?
Continuem amb un dels llibres recomanats de l'estiu: Harper i el paraigua màgic (ed. La Galera) de Cerrie Burnell i il·lustracions de Laura Ellen Anderson. La Harper viu a la ciutat dels núvols amb la seva tia àvia Sassy i el seu gat Mitjanit. Una nit que el Mitjanit desapareix, juntament amb tots els gats del barri, la Harper s'adona que només el seu paraigua màgic la pot ajudar a trobar-lo.
En tercer lloc trobem 500 secrets adolescents (ed. Bridge) dels encarregats de la web adolescents.cat. De totes les seccions de la web la que més èxit té, amb diferència, és la de Secrets. Un lloc segur on joves del país, de manera anònima comparteixen els seus secrets més inconfessables. Aquest llibre en recull 500, dels quals 280 són inèdits i no han estat mai publicats al web, mentre que la resta són els més votats entre tots els usuaris.
Seguim amb la novel·la bestseller en la que es basa la nova sèrie de Netfix: Por trece razones (ed. Nube de tinta) de Jay Asher. Només han passat dues setmanes des del suïcidi de la Hanna, quan el Clay troba una misteriosa caixa a la porta de casa seva. La caixa conté set cintes de casset que seran el començament d'un pervers joc que involucrarà tots els responsables de la mort de la Hanna. 
I acabem amb De quin color és un petó? (ed. Animallibres) de Rocio Bonilla. A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs...però mai ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? Verd com els cocodrils? Com podria descobrir de quin color són els petons?