divendres, 31 de març del 2017

Més venuts mes de març (infantil/juvenil)

Comencem amb Rocio Bonilla i el seu llibre De quin color és un petó? (Ed. Animallibres). A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs...però mai ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? Verd com els cocodrils? Com podria descobrir de quin color són els petons?
En segon lloc tenim El monstre de colors (Ed. Flamboyant) d'Anna Llenas. El monstre de colors haurà d'aprendre a posar en ordre l'alegria, la tristesa, la ràbia, la por i la calma. Amb aquest magnífic àlbum il·lustrat i les seves il·lustracions expressives, els més petits de casa podran identificar amb facilitat les diferents emocions que viuen dia a dia.
Seguim amb La muntanya de llibres més alta del món (Ed. Animallibres) de Rocio Bonilla. L'Enric estava convençut que havia nascut per volar. Mirava els avions, intentava fabricar-se ales de tot tipus, fins i tot va demanar poder volar com a regal per a Nadal! Però res no funcionava...Un dia, la seva mare li va explicar que hi havia altres maneres de complir el seu somni i li va posar un llibre a les mans. Aquell mateix dia, sense adonar-se'n, l'Enric va començar a volar...
En quart lloc tenim Diario de Nikki 11: mejores enemigas para siempre (Ed. Molino) de Rachel Renée Russell. Nikki Maxwell no té gaire sort. Entre totes les escoles que li podrien haver tocat per la Setmana d'Intercanvi d'Alumnes, ha anat a parar a North Hampton Hills, el nou institut de la seva enemiga, MacKenzie Hollister. 
I acabem amb Diari del Greg 9: ruta infernal (Ed. Estrella Polar) de Jeff Kinney. Un viatget amb la família pot ser una cosa divertida... si no ets de la família Heffley! El viatge comença amb un munt de promeses, però de seguida es comencen a espatllar les coses. Però fins i tot aquesta sèrie de desastres constitueixen una aventura que els Heffleys no oblidaran així com així.