dijous, 2 de març de 2017

Més venuts mes de febrer (adults)

Comencem els més venuts amb la quarta entrega de la famosa sèrie de highlanders de Megan Maxwell Las guerreras de Maxwell: Una flor para otra flor (Ed. Esencia). Fa temps Zac es va fixar en la Sandra. Però quan els pares d'ella van morir, els seus avis la van obligar a ella i a la seva mare a deixar les Highlands, i tornar a Carlisle, un lloc on cap de les dues aconseguia ser feliç, sobretot quan els avis volien concertar-li un matrimoni.
Disposat a salvar-la, Zac parteix cap a Carlisle, però a l'arribar allà es troba amb una Sandra rient divertida amb un d'aquells anglesos.
Seguim amb Patria (ed. Tusquets) de Fernando Aramburu. El dia que ETA anuncia l'abandonament de les armes, Bittori es dirigeix al cementiri per explicar-li a la tomba del seu marit el Txato, assassinat pels terroristes, que ha decidit tornar a la casa on van viure. Per més que arribi d'amagat, la presència de Bittori alterarà la falsa tranquil·litat del poble.
El retaule definitiu sobre més de trenta anys de la vida a Euskadi sota el terrorisme.
En tercer lloc tenim la nova novel·la de Luz Gabás: Como fuego en el hielo (Ed. Planeta). En el llibre trobem els convulsos anys de mitjans del segle XIX, entre guerres carlistes i revolucions; la construcció d'un somni a les indomables muntanyes que separen França i Espanya; i una història d'amor que traspassa totes les barreres. Una novel·la escrita amb l'apassionant pols narratiu de l'autora de Palmeras en la nieve.
Continuem amb La senyora Stendhal (Ed. Columna) de Rafel Nadal. Quan l'últim dia de la guerra una bala sega la vida de la Rossa en un tiroteig, el destí d'en Lluc queda lligat per sempre al de la senyora Stendhal, que el criarà com si fos fill seu. La força de la mare adoptiva, la rebel·lia del jove Dani i la saviesa de l'avi Dídac acompanyaran la mirada innocent del nen per un paisatge carregat d'emocions i promeses.
I acabem amb Carlos Ruiz Zafón que torna per posar fi a la saga El cementerio de los libros olvidados. El laberinto de los espíritus (Ed. Planeta) és un relat de passions, intrigues i aventures. A través de les seves pàgines arribem al gran final de la saga iniciada amb La sombra del viento, que culmina aquí amb tota la seva intensitat, a la vegada que dibuixa un gran homenatge al món dels llibres, a l'art de narrar històries i al vincle màgic entre la literatura i la vida.