dimarts, 2 d’agost del 2016

Més venuts mes de juliol (infantil/juvenil)

Es nota que hi ha ganes de festa major a Vilanova, per això en els primers llocs dels més venuts trobem llibres referents a aquest tema.
En primer lloc, La festa major (Ed. La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. La Clara troba a faltar en Teo. Han sortit al carrer perquè és festa major. La Clara i la mare el busquen per tot arreu, però no és pas fàcil: hi ha una gentada de por. I gegants, castellers, grallers, bastoners, firetes...i capgrossos. Fixa't, que n'hi ha un que fa una fila estranya.
El següent és un altre de temàtica de festa major:  Anem de festa major! (Ed. Barcanova) de Pere Martí i Lluís Massachs. Ens ho passarem d'allò més bé gaudint de la festa major. En una pàgina el text format per uns rodolins amb molt de ritme i escrit amb lletra lligada i lletra de pal, i a l'altra les imatges amb fotografies i dibuixos.
I ara continuem amb el manga Yo-kai watch 1 (Ed. Norma) de Noriyuki Konishi. Nathan Adams és un estudiant de 5è de primària normal i corrent. Un dia es troba amb el Yo-kai majordom Whisper, que li entrega el Yo-kai Watch, un estrany rellotge amb el que pot veure tots els Yo-kai. A partir de llavors, Nathan s'anirà fent amic d'ells a mesura que va resolent els seus problemes.
En quart lloc un recomanat del grup Bestiari: La Mia es fa gran (Ed. Joventut) de Mònica Peitx i il·lustracions de Cristina Losantos. La Mia té nou anys i mig i comença l'extraordinària aventura de fer-se gran. Amb ella i les seves amigues descobrirem quins canvis experimenta el cos d'una nena durant la pubertat.
I acabem amb un altre recomanat: El meu primer Mozart (Ed. Estrella polar) de Séverine Cordier. Prem el botó, escolta i descobreix la música de Mozart. Llibre sonor que ens proposa diferents activitats seguint el ritme de la música.