dimecres, 23 de desembre de 2015

Lectures per Nadal

EDUCACIÓ INFANTIL


EN PINXO I L'ORQUESTRA
Magalí Le Huche
Estrella Polar
13.95€

En Pinxo està molt engrescat! Aquesta nit hi ha un concert al bosc. Però, on són els músics? Acompanya'ns i descobriràs la màgia d'un nou instrument a cada pàgina.EL JARDÍ DE LES PAPALLONES
Philippe Ug
Cruïlla
14.95€

Aquesta és la història d'una petita eruga que es transforma en una magnífica papallona. Les siluetes de paper retallat, fresques i de colors vius, formen un jardí encantat que es desplega davant de la nostra mirada meravellada.EL LLEÓ I EL RATOLÍ
Esop, Jenny Broom i Nahta Nój (il.)
Cruïlla
14.50€

Una vegada hi havia un lleó molt gros i molt fort que no s'imaginava que seria salvat per un petit ratolí a qui, un cop, va perdonar la vida. 
Ajuda al ratolí a alliberar-se de les urpes del lleó només girant el full!


QUI HI HA? ATENCIÓ!
Patricia Hegarty
Combel
15.90€

Una nit de lluna plena, un camí pel mig del bosc i una missió per a un petit ratolí: portar un cistell de menjar a l'àvia. Però de nit totes les ombres són sospitoses!
Un llibre il·lustrat amb solapes que ens descobrirà què s'amaga realment darrere d'aquestes ombres.ON HA ANAT EL TIÓ?
Eva Santana
Eumo
5.95€

On ha anat el tió? S'ha escapat de casa? Aquest matí, en Pau s'ha endut un bon ensurt quan ha vist que no hi era.
CICLE INICIALANIMALS GEGANTS MARINS
Marie Greenwood i Peter Minster (il.)
Cruïlla
18€

Un llibre amb grans desplegables, fotografies espectaculars i dades científiques, sobre els animals marins més grossos de la Terra. 
LA CARTA ALS REIS
Antoni Dalmases i Laura Miyashiro (il.)
Cruïlla
5.60€

Cada vegada que el Roger escriu una carta als reis d'Orient, n'hi passa alguna i mai pot fer-la arribar al patge reial. Una història per pensar com escriure una bona carta als reis i gaudir de les festes. 


EL CAVALLER IMPETUÓS
Gilles Bachelet
Joventut
13€

Quan un té una tasca urgent que complir, no es pot deixar distreure...I què hi ha més urgent que defensar un parterre de maduixes amenaçat per l'enemic? El Cavaller Impetuós se'n va cap a la batalla. Bé...Encara no...
Un àlbum ple d'humor en el qual descobrim l'hàbit d'ajornar les coses importants.


QUÈ S'AMAGA DINS EL BOSC?
Aina Bestard
Cossetània
17.95€

Si mires a través de les lupes hi veuràs moltes coses que no es veuen a simple vista. Comença per la lupa verda i et semblarà que res és mou; després la blava i començarà a aparèixer vida i, finalment, si mires amb la vermella hi descobriràs molts secrets!EL REGAL PERDUT
Pierre Bailly i Céline Fraipont
Base
19.80€

Una nena molt consentida confon el Petit Pelut amb una joguina i quan se'n cansa el llença a l'armari dels trastos vells. Pobre Petit Pelut!
Una història per aprendre a valorar i estimar el que tenim.CICLE MITJÀ


¡AL ABORDAJE!
Àngels Navarro
Edelvives
16€

Converteix-te en un autèntic pirata! Aguditza el sentits, la memòria i la capacitat d'observació per conèixer tots els secrets de la vida al mar.
Aprèn a desxifrar un mapa i a guiar-te per les estrelles, construeix una brúixola i un cofre del tresor. La tripulació t'està esperant!


CONTRA EL FANTASMA DEL FOC
Maite Carranza i Irene Iborra (il.)
Estrella Polar
8.95€

Els set cavernícoles juguen entusiasmats al costat de la cova aliens a qualsevol perill... Però un succés inesperat fa que hagin de sortir cames ajudeu-me a la recerca del foc, sense saber ben bé com aconseguir-lo. 


EN CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA: UN LLIBRE POP-UP
Roald Dahl i Quentin Blake (il.)
Combel
19.50€

El llibre clàssic de Roald Dahl amb il·lustracions de Quentin Blake es reinventa en aquesta edició màgica plena de desplegables i de sorpreses, ideal per celebrar l'any Dahl.
Si estàs preparat, pots entrar i veure la major fàbrica de xocolata del món.


LA SABIDURÍA DEL CALIFA
Ilan Brenman i Iban Barrenetxea (il.)
Edelvives
14.50€

Imagina que algú no té diners per menjar i que per matar la gana es dedica a anar olorant els menjars. El Hachid creia que no feia res dolent fins que un dia l'amo d'un restaurant l'hi exigeix que pagui per olorar els seus plats. La situació era tan confosa que l'únic capaç de fer de mediador per resoldre és el gran califa. Ho aconseguirà?

NICK, EL GRUMET
Michael J. Rosen i Mª Cristina Pritelli (il.)
Símbol
16€

Basat en fets reals, acosta els nens als grans viatges i exploracions a través de la narració del viatge del capità Cook de la mà d'un protagonista de la seva edat.


CICLE SUPERIOR


ALÍCIA PER A INFANTS
Lewis Carroll i John Tenniel (il.)
Baula
12.50€

Celebra el 150è aniversari de la publicació d'aquest clàssic, amb l'edició que Lewis Carroll va reescriure i simplificar del seu relat original pensant en els més petits.FÈLIX, ETS UN DESASTRE!
Jakob M. Leonhardt i Fréderic Bertrand (il.)
Ànimallibres
10.95€

Més enllà de dibuixar, en Fèlix no sap fer res. És un desastre. Però a la seva vida ha aparegut la Charleen: la nova i encantadora companya de classe. Per desgràcia, en Fèlix tampoc té allò que se'n diu un aspecte interessant, així que si vol impressionar la noia dels seus somnis haurà de reciclar-se de cap a peus. Serà capaç?

PESADILLA ANTES DE NAVIDAD
Tim Burton
Alfaguara
15.95€

El poema que va originar la llegendària pel·lícula Pesadilla antes de Navidad, traduït al castellà amb la màgia i l'humor de l'original.


EL SIGNE PROHIBIT
Rodrigo Muñoz Avia i Javier Andrada (il.)
Edebé
8.60€

L'Aleksandra és la millor amiga del Jordi. Quan ella desapareix, el Jordi pren la decisió més difícil: parlar sense la lletra a fins que torni o ell la trobi. Per això comença a investigar la misteriosa fugida de l'Aleksandra.
L'amiga ha deixat pistes per al Jordi, que li fan pensar que no s'ha anat per voluntat pròpia.


VINCENT VAN GOGH
Patricia Geis
Combel
21€

Amb pop-ups, solapes i finestretes aquest llibre ens presenta tota la carrera artística de Van Gogh. Al final del llibre, els petits artistes podran muntar l'habitació de Van Gogh a Arlès en 3D, una de les seves obres més conegudes.