dimarts, 15 de desembre del 2015

Descobreix l'Alícia en el seu 150è aniversari

Aquest any es celebren els 150 anys de la publicació del clàssic de Lewis Carroll: Alícia al país de les meravelles. Per aquest motiu a la llibreria hem volgut unir-nos a la celebració i dedicar-li un espai, al primer pis, a aquest clàssic de la literatura tan pels més petits com per als més grans.
El conte explica la història d'una nena anomenada Alícia que tot seguint un conill cau per un forat i es troba en un món de fantasia habitat per criatures peculiars.
L'Alícia s'ha convertit en un personatge mundialment conegut, sobretot arribant a més públic gràcies a les pel·lícules de dibuixos animats Disney o la dirigida per Tim Burton.

Del llibre també se n'han fet diverses versions per arribar a un públic més ampli. Trobem la versió adaptada pels primers lectors del mateix Lewis Carroll editada per Baula, Alícia pels més petits, o el conte només amb imatges per explicar als més petits la història d'aquesta nena que viatja a un món de fantasia editat per Coco Books, i adaptat per Alison Oliver.

En aquest espai dedicat al clàssic de Lewis Carroll també podreu trobar la història íntegra. En versió butxaca per llegir a qualsevol lloc com l'editada per Debolsillo, que a més inclou la segona part A través del espejo, o la versió ideal per regalar aquestes festes, recomanat del Grup Bestiari de desembre, Alícia editada per Baula.
I acabem amb llibres pels que prefereixen llegir el clàssic en versió original. Per una banda tenim l'editat per Alma Books, en el qual també trobem Trough the looking glass, i si encara no esteu gaire segurs amb l'anglès però ho voleu intentar hi ha l'edició bilingüe (castellà - anglès) editada per DualBooks.
Així doncs no us perdeu l'oportunitat de conèixer el món de l'Alícia, trobareu una publicació ideal per a cadascú. Us esperem!