dissabte, 5 de setembre del 2015

Més venuts mes d'agost (infantil/juvenil)

Mes d'agost mes de la festa major vilanovina, per tant no és d'estranyar que entre els més venuts trobem sobretot llibres festius.
Comencem amb 50 singulars de festa d'Heribert Masana i il·lustracions de JuanolO (Ed. El Cep i la Nansa). Una selecció explosiva, original i prou representativa d'unes quantes figures singulars de les festes populars del país.
Continuem amb el nou conte de la col·lecció del Cep i la Nansa Cercavila: Dracs! de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. Una aventura per conèixer de prop el món dels dracs de la cercavila i descobrir el més gran dels seus secrets.
Seguim amb El Cep i la Nansa i més dracs: 50 dracs petita guia dels dracs de Catalunya escrit per Heribert Masana i il·lustrat per JuanolO. Aquest és un petit mostrari i una mena de cop d'ull al panorama draquer de país. Amb aquest llibre han volgut posar en dubte la idea de que tots els dracs són verds.
En el quart lloc trobem La festa major (Ed. La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. La Clara troba a faltar en Teo. Han sortit al carrer perquè és festa major. La Clara i la mare el busquen pertot arreu, però no és pas fàcil: hi ha una gentada de por. I gegants, castellers, grallers, bastoners, firetes...i capgrossos. Fixa't, n'hi ha un que fa una fila estranya.
I acabem amb un llibre que es diferencia de tanta festa major: Ciudades de papel (Ed. Nube de tinta) de John  Green. El llibre tracta els temes de l'amistat, l'amor i la identitat per plantejar-nos una pregunta: veiem en els demés, i en nosaltres mateixos, només el que volem veure?