divendres, 1 d’agost de 2014

Més venuts mes de juliol (infantil/juvenil)

El passat 12 de juliol teníem la presentació dels nous llibres del Cep i la Nansa a la Mulassa, per tant no és d'estranyar que entre els primers llocs dels llibres més venuts trobem el segon volum de 100 Gegants en primer lloc, i el quadern de pintar en quart lloc.
En aquest nou volum, d'Heribert Massana i il·lustracions de JuanolO, podreu trobar des d'alguns gegants històrics fins als construïts l'any passat: guerrers, bandolers, medievals, gegants provinents d'Àfrica, de l'antiga Grècia o de l'antic Egipte...I així fins a 100 gegants que representen una part del mostrari geganter del nostre país.
En segona posició repetim amb Bajo la misma estrella de John Green (Nube de Tinta). Tot i que la medicina li ha regalat uns quants anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sembla que ja està escrit. Però l'aparició de l'August Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida.
Seguim amb un dels llibres recomanats en el fulletó d'estiu de les llibreries del Grup Bestiari: L'al·lucinant, galàctic i piràtic viatge del pare de Neil Gaiman (Estrella Polar edicions). Per què el pare triga taaanta estona a tornar quan surt a comprar llet? No us perdeu la seva increïble història plena de viatges i personatges estranys.
Si en el mes passat el Libro troll del famós youtuber El Rubius (Temas de Hoy ediciones) el trobàvem en el primer lloc dels més venuts, al juliol el trobem en el darrer. Llibre ideal per passar l'estona durant aquestes vacances: El Rubius ens proposa diferents reptes a dur a terme com canviar els pots de la sal i el sucre, i després explicar les experiències.