divendres, 1 d’agost de 2014

Més venuts mes de juliol (adults)

Comencem els més venuts del mes de juliol amb Jaume Brichfeus i el seu Racons de Montserrat (editat per l'Ajuntament de Canyelles). Aquest és el darrer llibre del pintor vilanoví, un recull de les seves obres que mostren, des de diversos punts de vista artístics, diferents racons de Montserrat.
En segon lloc tenim Las siete cajas de Dory Sontheimer (Circe Ediciones). Al cap d'uns anys de la mort de la seva mare, Dory descobreix set caixes que li expliquen la seva identitat i un passat tant desconegut com dramàtic. Ordenant aquest llegat, composat per fotografies, cartes, passaports i altres documents, Sontheimer reconstrueix la crònica de la seva família.
Seguim amb Les ulleres de la felicitat de Rafael Santandreu (Rosa dels Vents edicions). Aquest llibre té el propòsit de convertir-te en una persona més forta i feliç, aglutinant tots els mecanismes que coneix la psicologia moderna per transformar-nos.
En el quart lloc trobem Un estiu a l'Empordà de Màrius Carol (Columna Edicions). En Marc és un experimentat periodista que es veu obligat a deixar la corresponsalia a Londres per incorporar-se a la redacció amb un càrrec. El seu retorn coincideix amb la mort del seu oncle que li deixa una magnífica masia envoltada de vinyes a l'Empordà, on ell havia passat els estius.
Mentre en Marc intenta posar ordre al mas descobreix una postal dirigida al seu oncle i signada per Romy Scheneider. En Marc anirà descobrint pistes sobre la possible relació entre l'actriu i el seu parent mentre es debatrà entre el retorn a la professió o la definitiva retirada.
I acabem amb l'últim llibre de la Camilla Läckberg La mirada dels àngels (Amsterdam Llibres). Després de la mort accidental del seu fill petit, Ebba i Marten es traslladen a una granja de la família d'Ebba, a l'illa de Valö, per refer la seva vida. Però un incendi provocat treu a la llum la història sinistre que pesa sobre la granja. Fa trenta anys tota la seva família va desaparèixer i només se la va trobar a ella sent un bebè d'un any. Des d'aquell moment rep una misteriosa felicitació el dia del seu aniversari.
Patrik obre una investigació, i Erica, sempre a la recerca de material narratiu, comença a indagar en la història de la granja pel seu compte.