divendres, 25 de juliol de 2014

Més venuts mes de juny (adults)

Comencem els més venuts d'aquest primer mes d'estiu amb el llibre de la vilanovina Sara Riscos: Buscando mi camino (Entrelineas Editores). 
El passat 27 de juny vam l'autora va venir a la llibreria a firmar el llibre i va ser tot un èxit, convertint-se en el més venut del mes.
Seguim amb Racons de Montserrat de Jaume Brichfeus (Editat per l'Ajuntament de Canyelles). Aquest és el darrer llibre del pintor vilanoví, un recull de les seves obres que mostren, des de diversos punts de vista artístics.
En tercer lloc tenim l'autor de bestsellers Jonas Jonasson amb el seu últim llibre L'analfabeta que va salvar un país (La Campana Edicions). 
La Nombeko és una nena òrfena que treballa netejant latrines, però el destí li té reservada una altra sort. I és que el seu talent per a les matemàtiques i la seva curiositat infinita per aprendre la catapulten a l'altra punta del món, on viurà envoltada d'excèntrics i perillosíssims personatges.
En quarta posició trobem Las siete cajas de Dory Sontheimer (Circe Ediciones). Al cap d'uns anys de la mort de la seva mare, Dory descobreix set caixes que li expliquin la seva identitat i un passat tant desconegut com dramàtic. Ordenant aquest llegat, composat per fotografies, cartes, passaports i altres documents, Sontheimer reconstrueix la crònica de la seva família.
I acabem amb un altre vilanoví: Francesc Pasqual amb el seu De llunyania i somni (El Cep i la Nansa edicions). El llibre vol recrear unes vivències, uns sentiments, un món ja del tot esvanit en el seu respir primigeni, que malgrat tot roman ben viu, encara en certs indrets, i en alguns aspectes han perviscut amb tota la seva força com ara les festes populars.