divendres, 25 de juliol de 2014

Més venuts mes de juny (infantil/juvenil)

En primer lloc trobem al famós youtuber El Rubius amb el seu Libro troll (Temas de Hoy ediciones). Llibre ideal per passar el temps durant aquestes vacances: El Rubius ens proposa diferents reptes a dur a terme com canviar els pots de la sal i el sucre, i després explicar les experiències.
En segona posició tenim Bajo la misma estrella de John Green (Nube de Tinta). Tot i que la medicina li ha regalat uns quants anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sembla que ja està escrit. Però l'aparició de l'Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida.
D'aquest llibre se n'ha fet recentment una pel·lícula, que ha fet que el llibre tornés a tenir èxit.
Seguim amb un llibre molt típic d'aquestes dates: La nit de Sant Joan escrit per Anna Canyelles i il·lustrat per Roser Calafell (La Galera Editorial). Tot està preparat per a la revetlla de Sant Joan. Les taules, les coques, els petards, les fogueres...Però on s'han ficat, en Jan i el gos? La Valentina els busca. Tindran por dels petards? Es perdran la revetla de la nit màgica?
En quart lloc tenim Els meus whatsapp amb la mama d'Alban Orsini (La Rosa dels Vents edicions).  "CijkiopplypMp" és el primer whatsapp que una mare envia al seu fill amb el seu nou smartphone. Tot just comença a iniciar-se en les noves tecnologies, i aprèn a fer servir el telèfon a costa de la paciència del noi. Modern, fresc i divertit, aquest relat demostra que avui les històries també s'escriuen per whatsapp.
I acabem amb un dels llibres recomanats en el fulletó d'estiu de les llibreries del Grup Bestiari: L'al·lucinant, galàctic i piràtic viatge del pare de Neil Gaiman (Estrella Polar edicions). Per què el pare triga taaanta estona a tornar quan surt a comprar llet? No us perdeu la seva increïble història plena de viatges i personatges estranys.