dimecres, 5 de març del 2014

Més venuts mes de febrer (adults)

Comencem el rànquing dels llibres més venuts amb la nova novel·la de Marta Rojals: L'altra (Ed. La Magrana). Amb el teló de fons de l'actualitat més omnipresent i fent gala de l'estil fresc i personal, el sentit de l'observació afinat i la bona orella per a diàleg, Marta Rojals desplega present i passat com un mecanisme exacte al voltat d'una protagonista plena d'arestes i ofereix una novel·la extraordinària sobre els secrets, les relacions i la necessitat d'oblidar.
En segona posició tenim el nou llibre de Miguel Ángel Revilla La jungla de los listos (Ed. Espasa). Després de l'èxit de Nadie es más que nadie, Revilla torna per posar sobre la taula els temes més espinosos de la realitat espanyola. Amb un estil directe i sense pèls a la llengua, en aquest nou llibre denuncia els abusos i els excessos comesos en els últims anys per uns quants privilegiats que farà tremolar a molts.
En tercer lloc tenim la nova trilogia bestseller de novel·la eròtica que substitueix Les cinquanta ombres de Grey. Estem parlant de Mi hombre 1 : seducción de Jodi Ellen Mapas (Ed. Planeta). Ava és una jove decoradora que coneix al seu client Jesse Ward, un home molt atractiu, ric, que sap el que vol i que és el reflex de l'èxit. Ava intenta lluitar contra l'atracció que sent per ell sense poder controlar el desig imparable que li fa sentir. Ell sap que la vol a ella i farà tot el possible per aconseguir-la.
En quart lloc tornem a tenir La verdad sobre el caso Harry Quebert de Joël Dicker (Ed. Alfaguara). El 2008, Marcus Goldman, un jove escriptor, visita el seu mentor - Harry Quebert, autor d'una aclamada novel·la-, i descobreix que el seu mentor va tenir una relació secreta amb la Nola Kellergan. Poc després, Harry és arrestat, acusat d'assassinat, al trobar-se el cadàver de la Nola enterrat al seu jardí. Marcus comença a investigar i a escriure un llibre sobre el cas. Mentre intenta demostrar la innocència de Harry, una trama de secrets surten a la llum. La veritat només arriba al final d'un llarg i apassionant recorregut.
I en l'última posició trobem el nou llibre d'Isabel Allende: El juego de Ripper (Ed. Plaza & Janés). Tal i com va predir l'astròloga més reputada de San Francisco, una onada de crims comença a sacsejar la ciutat. En la investigació sobre els assassinats, l'inspector Bob Martín rebrà l'ajuda inesperada d'un grup d'internautes especialitzats en jocs de rol, Ripper.