dimecres, 14 d’agost de 2013

Més venuts mes de juliol (infantil/juvenil)

Entre els més venuts d'aquest juliol trobem la primera novel·la de RJ Palacio: Wonder en català al primer lloc, i en castellà al quart lloc. 
August Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s'ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l'escola; fins ara, que té 10 anys i està a punt de començar 5è a l'escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que és... Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l'August. Aconseguirà que els seus companys l'acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?
Una història bonica i divertida que agradarà dels més joves als més grans.
En la segona posició del rànquing de més venuts ens trobem el llibre de la sèrie de televisió infantil Violetta. A Violetta: un corazón dividido, Violetta fa poc que ha tornat a Buenos Aires, i des de llavors la seva vida ha canviat. A part de quedar amb els amics, estudiar música i cantar, la seva vida se li està complicant: té el cor dividit entre Tomás i León.
En tercer lloc tenim Diario de Greg 1: un pringao total (Ed. RBA) de Jeff Kinney. Ser adolescent pot resultar molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient de l'institut, on els nois que encara no han fer l'estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s'afaiten dues vegades al dia. En el Diari del Greg, l'escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi.
I acabem amb un altre diari, aquest cop protagonitzat per una noia: Diari d'una penjada de Rachel Renée Russell (Ed. Estrella Polar). Nou institut. Nova rival perversa. Nou amor. Nou diari perquè la Nikki pugui abocar-ho tot...No us perdeu aquest manual de supervivència a l'institut.