dissabte, 2 de febrer del 2013

Més venuts mes de gener (infantil/juvenil)


Comencem els més venuts d'infantil i juvenil del mes de gener amb un clàssic del rànquing: Setè viatge al regne de la fantasia del Geronimo Stilton (ed. Destino).
Després de milers d'anys de reclusió, un dels mags més malvats ha estat alliberat. La seva ambició és aconseguir els Set Talismans del Regne de la Fantasia, que donen un poder immens a aquell que els posseeix. Geronimo, nomenat Cavaller dels Set Mars, haurà de recuperar els Talismans abans que caiguin a les mans del malvat Mag i així salvar el Regne de la Fantasia.
Descobreix el perfum dels somnis i el tuf dels malsons!






En el segon lloc trobem el Diari del Greg 1 : un pringat total de Jeff Kinney (ed. Estrella Polar).
Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient de l'institut. En Greg té una cosa clara: "un dia seré famós, però ara, de moment, m'he quedat encallat en una classe de secundària amb un grup d'idiotes". Per sort per a tothom, el que en Greg diu que farà i el que realment fa són dues coses ben diferents.
En el Diari del Greg, l'escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi.







En el tercer i quart lloc del rànquing de més venuts ens tornem a trobar amb en Greg. En aquest cas, tenim en la tercera posició Diari del Greg 6: S.O.S. atrapat en família (Ed. Estrella Polar), i en la quarta posició el mateix volum, però en castellà Diario de Greg 6: atrapados en la nieve! (Ed.RBA).
En les noves aventures en Greg torna a tenir problemes. A les parets de l'escola han aparegut unes pintades i ell és el principal sospitós. El més estrany, però, és que és innocent, o almenys una mica. Per sort, una nevada inesperada anul·la les classes i en Greg es deslliura del càstig. O no del tot, perquè hi ha cap càstig pitjor que quedar-se atrapat a casa amb la família durant les vacances?






I acabem amb un llibre de coneixements molt regalat aquest Nadal: Un viatge pel món (Ed. Beascoa). En aquest atles podem trobar el nostre lloc al món, uns mapes il·lustrats que ens guien pels sis continents, aixecar les finestres de cada pàgina, i descobrir divertides i interessants anècdotes sobre cada regió del planeta. Tot això en un llibre amb més de 120 solapes que ens ensenya geografia d'una manera divertida i dinàmica.