dilluns, 4 de juny del 2012

Més venuts del 28 de maig al 2 de juny

Aquesta setmana trobem un gran canvi a la llista dels cinc més venuts de la llibreria. Si ja portàvem unes quantes setmanes amb l'avi al capdamunt dels més venuts, aquesta setmana n'ha quedat fora.



En una primera posició trobem una novetat d'aquesta setmana: Una mochila para el universo d'Elsa Punset (Ed. Destino). 
És possible guanyar la por al fracàs? Com ser creatius? Quant ha de durar una abraçada? Què hem de fer per viure el present? Aquestes són algunes de les preguntes que Punset intenta contestar al llarg del llibre.
Elsa Punset ens proposa un recorregut pel món de les emocions en una obra amb paraules senzilles, sentit de l'humor i un llenguatge transparent.








En la segona posició trobem la trilogia juvenil amb més seguidors del moment: En Llamas, segona part dels Jocs de la Fam, de Suzanne Collins (Ed. Molino). 
L'espurna de la revolta als districtes de Panem ja està encesa. Descobreix com continua la història dels nostres protagonistes estimats Katniss, Gale, Peeta...






Feia temps que no trobàvem entre els més venuts aquesta gran novel·la. El Jardín Olvidado de Kate Morton (Ed. Suma de Letras) es col·loca en el tercer lloc del rànquing de més venuts de la llibreria.
Memòries, intriga i secrets de família entrelligats en un absorbent laberint de trames complementàries que t'emporten a una lectura amb molta emoció.
Una nena protagonista en el transfons històric de la Primera Guerra Mundial, un thriller que t'agafa i no et deix fins que llegeixes l'última pàgina.









Si la setmana passada teníem al vilanoví Francesc-marc Álvaro en la llista dels més venuts, aquesta setmana trobem un altre vilanoví: Xavier Vernetta amb el seu llibre Els anys salvatges (Edicions Saldonar) en una tercera posició.
Ens trobem a la Barcelona dels anys setanta, quan la ciutat era una festa de creativitat que es movia entre la repressió franquista i la llibertat d'una democràcia per definir.
Segueix el recorregut d'Edmond Moner a través d'una Barcelona on algunes persones són prou imprudents com per voler convertir en realitat alguns dels seus somnis.








Per tancar la llista de més venuts d'aquesta setmana trobem el premi Josep Pla d'enguany: Quan érem feliços de Rafel Nadal (Ed. Destino).
El llibre està basat en les peripècies d'una família nombrosa de dotze germans a la Catalunya de la postguerra. És una història rela plena d'emocions, d'humor i de tensions en la qual Nadal evoca en primera persona els paisatges de la seva infantesa.
Un recorregut que ens porta pels carrers del barri vell de Girona, l'estiueig a la Fosca, els setembres a pagès al mas d'Aiguaviva i els anys d'internat a Collell.