dimecres, 13 de juny de 2012

Més venuts del 4 al 9 de juny

Comencem els més venuts d'aquesta setmana amb tot un clàssic del rànquing de ventes. La trilogia juvenil més famosa del moment no ha faltat cap setmana.
Si la setmana passada teníem la segona part dels Jocs de la Fam, aquesta trobem la tercera part: Sinsajo de Suzanne Collins (Ed. Molino). La Katniss, ja convertida en símbol de la rebel·lió davant el Capitoli, serà clau en la batalla final. No us podeu perdre el desenllaç d'aquesta gran història!

Aquesta setmana ens retrobem amb l'avi centenari més aventurer. L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra de Jonas Jonasson (Ed. La Campana) torna a la llista per col·locar-se en un segon lloc. 
L'Allan fa cent anys. A la residència on viu tots estan a punt de celebrar-ho, però ell ha decidit tocar el dos. Salta per la finestra i fuig a l'estació. A partir d'aquí comença una rocambolesca persecució on l'Allan aconsegueix superar totes les dificultats gràcies a la seva calma i a l'ajuda del grup d'amics que anirà fent pel camí.
En el tercer lloc del nostre rànquing setmanal trobem El lector de Julio Verne d'Almudena Grandes (Ed. Tusquets).
Nino de nou anys, fill de guàrdia civil, viu a un poble de la Sierra Sur de Jaén i no podrà oblidar l'estiu de 1947. Es fa amic de Pepe el Portugués, un foraster misteriós que acaba d'instal·lar-se en un molí apartat, que es convertirà en el seu model a seguir.
Nino no vol ser guàrdia civil com el seu pare i comença a rebre classes de mecanografia on viuen una família de dones que resisteixen a la frontera. 
Mentre descobreix un món nou gràcies a les novel·les d'aventures, comprèn una veritat que ningú li ha volgut explicar: la Sierra Sur està en guerra, però els enemics del seu pare no són els seus.
Descobreix un nou episodi de la col·lecció Episodios de una guerra interminable.


En una quarta posició tornem a trobar un llibre de la trilogia Els Jocs de la Fam. Si en el primer lloc teníem la tercera part en castellà, aquí trobem la segona, En Llamas. La segona part ja estava la setmana passada en una segona posició. 
Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. Però per ara la recompensa d'una vida segura i sense complicacions haurà d'esperar. Han vençut desafiant les normes imposades pel Capitoli i, sense voler-ho, s'han convertit en l'espurna de la revolta imminent.

Cada vegada fa més calor, l'estiu ja arriba i es sent algun que altre coet. Ja tenim Sant Joan a prop, per tant, no és d'estranyar que entre els més venuts trobem La nit de Sant Joan d'Anna Canyelles i Roser Calafell (Ed. La Galera).
Tot està preparat per la revetlla de Sant Joan. Les taules, les coques, els petards, les fogueres... Però on s'han ficat en Jan i el gos? La Valentina els busca.
Tindran por dels petards?
Es perdran la revetlla de la nit màgica?