dilluns, 30 de novembre del 2015

Més venuts mes de novembre (infantil/juvenil)

Entre els més venuts d'aquest novembre destaquen els còmics. Així doncs, trobem les dues versions del nou còmic de Francisco Ibáñez al rànquing (en primer lloc l'edició en castellà i en tercer la catalana) Mortadelo y Filemón: elecciones (Ediciones B). Arriba la nova aventura d'aquests dos personatges tan divertits amb un tema d'actualitat com les eleccions generals.
En segon lloc tenim El papir del Cèsar (Ed. Salvat) de Goscinny i Uderzo. Descobreix la nova aventura d'Astèrix i Obèlix amb els personatges de sempre i molts de nous.
Continuem amb El rescat al regne de la fantasia (Ed. Destino) de Geronimo Stilton. El novè viatge al Regne de la Fantasia és una edició molt especial. Geronimo viatja al rescat de la reina Flordiana, que ha desaparegut i juntament amb ella tres objectes màgics. Serà capaç el Cavaller Sense Màcula i Sense Temença de trobar-los i salvar el Regne de la Fantasia?
I acabem amb El diari de Greg 10: Vella escola (Ed. Estrella Polar) de Jeff Kinney. En Greg es pregunta si la vida era millor en els vells temps quan decideix oferir-se com a voluntari per a un experiment de passar dels aparells electrònics. Però la veritat és que la vida moderna té els seus avantatges i el Greg no està fet per viure en un món antiquat. Mentre la tensió s'acumula a casa dels Heffley i a fora, serà capaç el Greg de trobar la manera de sobreviure?