dissabte, 5 de setembre del 2015

Més venuts mes d'agost (adults)

En aquest mes d'agost la llista dels llibres més venuts no ha variat gaire i ha seguit la tendència dels últims mesos d'estiu. Això sí, afegint la novetat més esperada d'aquestes darreres setmanes.
Comencem, doncs, amb Grey (Ed. Grijalbo) de l'escriptora bestseller E.L. James. L'autora de la trilogia Cinquanta ombres de Grey ens ofereix una nova perspectiva de la història d'amor que ha seduït a milions de lectors de tot el món, explicada en primera persona per Christian Grey.
Seguim amb l'escriptora del moment, que ha aconseguit per segon mes consecutiu posicionar el seu llibre en el segon (edició en castellà de Destino) i tercer lloc (edició en català de La Campana) dels més venuts de la llibreria. Estem parlant de Paula Hawkins i La noia del tren
En el llibre coneixem a la Rachel, una noia que agafa cada dia el mateix tren. En una de les cases que veu des del tren hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada. A ella li sembla que tenen una vida perfecta. Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra. De sobte tot ha canviat. Ara la Rachel té l'oportunitat d'entrar en unes vides que fins a aquest moment només havia mirat de lluny, i no la pensa deixar escapar. S'ha acabat ser només la noia del tren.
La novetat forta d'aquests últims dies d'agost ha estat la nova entrega de la sèrie Millennium, que va començar Stieg Larsson: Lo que no te mata te hace más fuerte (Ed. Destino).  David Lagercrantz recull el testimoni del ja desaparegut escriptor suec per explicar-nos una nova aventura de la Lisbeth Salander i en Mikael Blomkvist.
I acabem amb Isabel Allende i el seu últim llibre El amante japonés (Ed. Plaza & Janés). La nova novel·la d'Allende ens parla de la història d'amor entre Alma Velasco i el jardiner japonès Ichimei, el llibre condueix al lector per un recorregut a través de diferents escenaris que van des de la Polònia de la Segona Guerra Mundial fins al San Francisco actual.