dilluns, 1 de juny del 2015

Més venuts mes de maig (infantil/juvenil)

En primer lloc dels més venuts tenim Dracs! escrit per Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra (Ed. El Cep i la Nansa). Una aventura per conèixer de prop el món dels dracs de la cercavila i descobrir el més gran dels seus secrets!
En segon lloc trobem Diari del Greg 9 : ruta infernal de Jeff Kinney (Ed. Estrella Polar). Un viatget amb la família pot ser una cosa la mar de divertida... si no ets de la família Heffley! El viatge comença amb un munt de promeses, però de seguida es comencen a espatllar les coses. Però fins i tot aquesta sèrie de desastres constitueixen una aventura que els Heffleys no oblidaran així com així.
En l'època de comunions no és d'estranyar trobar entre els més venuts: La meva primera comunió de Marta Minella i il·lustracions de Mercè Tous (Ed. Publicacions de l'Abadia de Montserrat). Totes les pàgines estan a la teva disposició perquè hi escriguis, dibuixis o enganxis el que vulguis, quan el text t'ho suggereixi. Qualsevol sensació o record que tinguis. 
Seguim amb els 50 dracs: la petita guia de dracs de Catalunya escrit per Heribert Masana i il·lustracions de JuanolO (Ed. El Cep i la Nansa). Aquest és un petit mostrari i una mena de cop d'ull al panorama draquer del país. Amb aquest llibre han volgut posar en dubte la idea que tots els dracs són verds.
I acabem amb Wigetta: una viaje mágico (Ed. Temas de hoy). Una història il·lustrada i interactiva que s'inspira en el món dels videojocs i en l'univers de Willyrex i Vegetta777. Un relat màgic amb il·lustracions i icones representatius de l'univers d'aquests dos gamers.