dijous, 25 de juny del 2015

Lectures per l'estiu (guia seminari biblioteques escolars)

EDUCACIÓ INFANTIL


BUSCA QUE BUSCARÀS
Katherine Lucas
Usborne
10.95€

Llibre irresistible, ofereix hores d’entreteniment, 25 jocs per buscar animals, objectes i comptar infinitat de detalls




CALMA
Carol Thompson
Tramuntana
11€

Fins i tot els millors amics es poden barallar alguna vegada. Descobreix com aquests alegres personatges es fan amics de nou. A vegades l'únic que s'ha de fer és mantenir la calma!




CAMÍ DEL MAR
Montse Tobella
Baula
6.95€
Els protagonistes d’aquest conte emprendran una aventura cap a la pinzellada blava que es veu a l’horitzó, al final del bosc. Els espera un recorregut ple d’encants i sensacions que recordaran durant molt de temps.



EL PASTÍS TAN AMUNT
Susanne Straber
Joventut
13€

Mmm! Quin pastís més bo! Ostres, però, és tan amunt!... Un conte innocent i divertit sobre un animals llaminers i una mica lladregots




UN SAXO AL BOSC
Susana Peix i Sebastià Serra
El Cep i la Nansa
16.50€
A través de la curiositat i les ganes d’aprendre, els lectors s’adonaran de la importància de tenir els ulls ben oberts per descobrir un món màgic.



CICLE INICIAL

DRACS!
Susana Peix i Sebastià Serra
El Cep i la Nansa
12€

Totes les bèsties reunides es miraven les unes a les altres emocionades. Com cada vespre, eren dins el cràter del volcà. Feia molts mesos que observaven com es covava aquell ou amb la calor de la lava. Però, què era aquella bestiola?



FELIU : REI DE LES OVELLES
Olivier Tallec
Ànimallibres
15.95€

«El que és bo per a mi, és bo per al meu poble», va dir un rei famós. I Feliu, un dia de molt vent, va pensar el mateix quan va trobar una corona i se la va posar. De sobte s’havia convertit en rei. Quina vida l’esperava: caceres, passejades pels jardins reials, recepció d’ambaixadors... 



NUNCA SONRÍAS A UN MONO
Steve Jenkins
Juventud
14€

Tothom sap que els tigres, cocodrils i taurons són perillosos. Aquest llibre ens mostra caricatures, la naturalesa perillosa de les quals no resulta tan òbvia. 




ELS QUATRE PORQUETS
Vivim del cuentu i Noe Bofarull
Baula
6.45€
No eren tres els porquets, sinó quatre. I, a més, eren músics! Si més no, això és el que es pot llegir al darrer títol de la col·lecció «Contes Desexplicats», on hi trobareu personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó.


LA TERRA
Núria Roca, Carol Isern i Rocío Bonilla
Edebé
6.50€
A l'Alice i l'Oliver els agrada asseure's al balcó i mirar el cel. Saben que la Terra és un planeta molt i molt acollidor. Tant, que és l'únic planeta del sistema solar on hi ha vida! I com a tots els éssers humans interessats en el cel, els encantaria poder anar a bord d'una nau espacial que viatgés per Mercuri, Venus, Mart…



CICLE MITJÀ

AMICS MONSTRUOSOS
Anna Manso i Gabriel Salvadó
Ànimallibres
8.50€

A través d’una protagonista de personalitat encisadora, la novel·la ens apropa la realitat d’aquest tipus de famílies en un context de crisi i d’atur. I ho fa d’una manera despreocupada i sense jutjar-les en cap moment. Transmet un missatge positiu, en defensa de l’amor i la lluita pels somnis. 




ÉSSERS FANTÀSTICS DE L'AIGUA
Carmen Domingo i Sonja Wimmer
Parramón
17€

Set contes i llegendes dels éssers més increïbles que viuen a les profunditats dels mars, els llacs i els rius . 


EL GOS NEGRE
Levi Pinfold
NubeOcho
15.90€

Heu sentit parlar del Gos Negre? Explica la llegenda que tan sols amb mirar aquesta horripilant criatura, es desencadenarien els esdeveniments més terribles... Aquesta és una història sobre tenir por. També és una història sobre no tenir por. Tot depèn de com vegis les coses.



LLIBRE DE LES BÈSTIES
Ramon Llull
Bromera
8.50€

Conten les llegendes que un dia els animals parlaven com els humans. I tingueren l’ocurrència d’elegir un rei. Van escollir el lleó i, com a consellers, l’ós, el lleopard, la pantera, la serp i el llop. A la rabosa no li va fer gens de gràcia que la deixaren fora. 



OCELLETS, OCELLS I OCELLOTS
Lola Casas i Òscar Julve
El Cep i la Nansa
12€

Una divertida guia per descobrir aquests animals tan especials que ens observen des de l'aire i que, sovint, ens passen desapercebuts. 50 il·lustracions i 50 poemes per endinsar-te en el món dels ocells i aprendre a estimar-los



CICLE SUPERIOR


ANIMÀLIUM
Jenny Broom i Katie Scott
Símbol
25€

Com un museu sempre obert i que alberga una meravellosa col·lecció de més de 160 animals per a visitants de totes les edats. Entra per explorar el regne animal en el seu màxim esplendor.




EL LLIBRE PERDUT
Edward Berry i Stefano Turconi
La Galera
14.90€

Dos successos misteriosos en el món dels llibres. Què està passant? Quina relació pot haver entre els dos fets, un llibre nou que desapareix i un clàssic amb escenes noves i estranyes que mai no havia tingut? L'Alba i el Guillem es veuen embolicats en una gran intriga . 


EL NEN QUE VA XATEJAR AMB JACK SPARROW
Francesc Puigpelat i Oriol Malet
Bromera
8.95€

Martí Blesa és un xiquet de deu anys que té una gran afició: les pel·lícules de la sèrie «Pirates del Carib», amb Johnny Depp en el paper de capità Jack Sparrow.




LA ROSA DEL DESERT
Peyo
Base
14€

El rei, en presència de Jan i Trencapins, rep la visita inesperada del cavaller Godofreu, un vell amic de la croada. Fa molts anys, a Terra Santa, el rei i Godofreu van ser fets presoners per l'emir Hazam IV. Alliberats per la seva bella filla, la princesa Aixa, que dóna a Godofreu una flor de metall, la Rosa del Desert, poden tornar de terres d'Orient. 


LOS SUPERHÉROES ODIAN LAS ALCACHOFAS
Sébastien Perez i Benjamin Lacombe
Edelvives
16€

Un catàleg de superherois i les seves característiques. Amb la veu de Fosfo, un jove superheroi que ens relata l'inici i el desenvolupament dels seus poders, es presenten superherois de diferents cultures amb les seves peculiaritats.