dimecres, 11 de desembre del 2013

Més venuts mes novembre (adults)

El novembre ja ha acabat i per això us presentem el llistat dels llibres més venuts d'aquest mes.
Queden un parell de dies per la Marató de TV3, però ja fa un temps que el llibre es pot comprar a la llibreria. Cada any per la Marató veiem com els catalans demostren la seva solidaritat. Per tant, no és d'estranyar que en el primer lloc trobem La solidaritat no degenera: llibre de la Marató 2013 (Viena Edicions). L'edició d'enguany es centra en les malalties neurodegeneratives, entre les quals l'Alzheimer, el Parkinson, l'esclerosi múltiple i l'esclerosi lateral amiotròfica.
Setze autors de prestigi s'ha afegit a la demostració de solidaritat de la societat catalana i han participat desinteressadament en el llibre: Pep Coll, Núria Esponellà, Fer, Stephen Hawking, Miquel Martí i Pol, Maria Carme Roca, VicençVillatoro i Olga Xirinacs, entre d'altres.
En segon lloc tornem a trobar El tiempo entre costuras de María Dueñas (Temas de Hoy) en la seva edició de butxaca. L'emissió de la sèrie televisiva basada en el llibre ha ajudat a tornar a col·locar entre els més venuts la novel·la de María Dueñas. 
Just abans que esclati la Guerra Civil, la modista Sira fuig amb el seu xicot a Tetuan, on espera començar una nova vida. La traïció i l'abandonament l'empenyeran a obrir un taller de costura per a les dones dels militars i diplomàtics establerts al nord d'Àfrica. Aquí es relacionarà amb diferents personatges històrics reals, que l'aniran embolicant en un ambient d'informants i d'espies.
En tercera posició tenim el nou llibre de Megan Maxwell: Sorpréndeme (Ed. Esencia). Björn és un advocat a qui la vida sempre li ha somrigut. Rebutja el compromís, però li encanta gaudir de la companyia femenina en els seus jocs sexuals.
Melania és una dona forta. Com a pilot de l'exèrcit americà està acostumada a portar una vida al límit; tot i que la seva principal missió és lluitar com a mare soltera. 
Quan el destí els posa cara a cara, la tensió entre ells és evident...El que en un inici era hostil, poc a poc s'anirà convertint en una atracció irrefrenable. 
En quart lloc tenim el nou llibre de l'esportista Kilian Jornet: La frontera invisible (Ed. Ara llibres). Tres homes i una aventura impossible: una expedició al Nepal dels horitzons més llunyans, amb escalades impossibles, descens intrèpids, reptes, perills i decisions de vida o mort.
Amb senzillesa, Kilian Jornet ens invita a córrer, a anar més enllà i a atrevir-nos a explorar la frontera que separa la tristesa de la felicitat, la vida de la mort.
I acabem amb la Julia Navarro i el seu últim llibre Dispara, yo ya estoy muerto (Ed. Plaza Janés). Una novel·la extraordinària de personatges inoblidables, les vides dels quals s'entrellacen amb moments claus de la història (mitjans segle XIX - finals segle XX), i que recrea el dia a dia de ciutats tan emblemàtiques com Sant Petersburg, París o Jerusalem.