dijous, 31 de maig del 2018

Més venuts mes de maig (infantil/juvenil)

Comencem el més venuts amb els The Crazy Haacks y la cámara imposible (ed. Montena) dels germans youtubers Crazy Haacks. Llibre d'aventures divertides pels seguidors d'aquests germans.
En segon lloc trobem Contes de bona nit per a nenes rebels 2 (ed. Estrella Polar) d'Elena Favilli i Francesca Cavallo. Torna el fenomen de les nenes rebels amb cent nous exemples de determinació i audàcia per a nenes que somien gran. Aquest volum reuneix noves històries de dones extraordinàries. Des de Beyoncé, passant per J.K. Rowling, fins a Madonna; des Rigoberta Menchú passant per Nefertiti fins Isadora Duncan, retratades per 50 il·lustradores.
Seguim amb la youtuber Paula Gonu i el seu llibre De (casi) todo se aprende (ed. Martínez Roca). L'autora ens relata anècdotes i experiències vitals amb les que vol transmetre als seus lectors les claus fonamentals per enfocar la vida amb optimisme.
En quart lloc tenim la novel·la de la sèrie Merlí: Quan érem els peripatètics (ed. Columna) d'Hèctor Lozano. En aquest llibre hi descobrireu aspectes nous de la vida del Pol, la Tània, el Joan, el Marc, la Berta, el Gerard... i del mateix Bruno, que reviurà les seves experiències durant la seva estada a Roma.
Els primers amors, les festes desenfrenades, el sexe, els estudis, la por al futur, les relacions familiars, les amistats... són els temes centrals de les aventures inoblidables dels peripatètics, narrades pel Bruno Bergeron.
I acabem amb La bella es desperta (ed. Baula) de Vivim del cuentu i il·lustracions de Lucía Serrano. En aquest conte trobareu personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó. Amb arguments plens de sorpreses i molt d'humor que faran volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors.