Al capdamunt de la primera llista de més venuts de l'any trobem Dan Brown amb el seu darrer llibre Origen (ed. Planeta). En Robert Langdon va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que canviarà per sempre com entenem la ciència. L'amfitrió de la vetllada és l'Edmond Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, que es disposa a revelar un descobriment extraordinari.
En aquest llibre Langdon recorrerà Bilbao, Madrid i Sevilla, a més de Barcelona.
En segon lloc tenim Operació urnes (ed. Columna) de Laia Vicens i Xavier Tedó. Aquesta és la crònica periodística de l'operatiu clandestí que va permetre que l'1 d'octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d'autodeterminació. Així, a partir del testimoni dels seus principals protagonistes, descobrirem una història increïble que supera qualsevol relat de ficció.
Continuem amb el darrer llibre de Ken Follet, Una columna de foc, que el trobem a la llista primer editat en català per Rosa dels Vents i en quart lloc editat en castellà per Plaza & Janés. La tercera part de la saga començada amb Els pilars de la terra ens situa a l'any 1558, els conflictes religiosos que sacsegen Kingsbridge s'han convertit en un obstacle insuperable per a l'amor entre en Ned Willard i la Margery Fitzgerald. Quan Elizabet I arriba al tron d'Anglaterra, tot Europa se li gira en contra i la jove reina decideix crear el primer servei secret amb la missió que l'adverteixi de qualsevol intriga o invasió. Al llarg de mig segle turbulent, en Ned lluitarà per estar amb la Margery mentre lidera un petit grup de valerosos agents secrets, que s'acabaran convertint en el fonament del poder de la reina.
I per acabar el darrer llibre de Lluís Llach: El noi del Maravillas (ed. Empúries). Llach torna amb la seva novel·la més emotiva i personal. El retrat d'un cantant, Roger Ventós, i d'un teatre de varietat del Paral·lel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada