dijous, 1 de febrer del 2018

Més venuts mes de gener (infantil/juvenil)

Comencem amb Contes de bona nit per a nenes rebels (ed. Estrella Polar) d'Elena Favilli i Francesca Cavallo. De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kahlo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores.
En segon lloc tenim el quart llibre del programa televisiu Masterchef junior (ed. Espasa). Receptes fàcils per fer amb tota la família, un recorregut a través de la gastronomia internacional.
Seguim amb el nou llibre de Rebeca Stones: Ocho (ed. Montena). Mía té un treball inusual: es dedica a fer feliç a les persones sense que elles s'adonin que ho fa per feina. Precisament per això la contracten els pares de Max, un noi que ha intentat suïcidar-se. En el moment que els seus camins es creuen: ell no la voldrà veure ni en pintura i ella ha de fer tot el possible per tornar-li la felicitat.
En quarta posició trobem Diversión de Martina: un desastre de cumpleaños (ed. Montena) de Martina D'Antiochia. Martina té 13 anys, una imaginació desbordant i un canal de Youtube d'èxit. Aquesta és una sèrie de llibres de ficció inspirada en ella i el seu món que agradarà a tots els seus seguidors.
I acabem amb En Dolcet: el caramel que volia anar a la comparsa (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix. La Comparsa és la festa més bonica de viure per a un caramel. I és clar, aquest és el somni d'en Dolcet, un caramel estripat i diferent dels altres, que viu dalt d'una prestatgeria en una botiga de llaminadures. Ho aconseguirà?