dilluns, 4 de setembre del 2017

Més venuts mes d'agost (infantil/juvenil)

Agost, mes de festes majors, i en concret de la Festa Major vilanovina. No és d'estranyar, doncs, que entre els més venuts trobem contes sobre aquesta temàtica. Comencem amb Mulasses! (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. La mulassa té un gran somni: sortir a la cercavila de la Festa Major! Però té un problema: no salta com els diables, no és alta com els gegants, no treu foc pels queixals com els dracs ni balla com els capgrossos! Com aconseguirà, doncs, fer-se un lloc al cercavila? Una aventura per conèixer de prop el món de les mulasses i descobrir que són les millors balladores del món!
En segona posició tenim La festa major (ed. El Cep i la Nansa) de Glòria Fort. Gegants, nans, dracs, diables, la mulassa i l'àliga, cavallets, balls de bastons, panderos, gitanes i cercolets, castells, gralles i timbalers. Elements tradicionals i comuns de les festes majors de tots els pobles i citats, ideal pels més petits.
Seguim amb Dracs! (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. Una aventura per conèixer de prop el món dels dracs de la cercavila i descobrir el més gran dels seus secrets!
En quart lloc el darrer llibre del youtuber Wismichu: Norman y Mix (ed. Montena). Norman i Mix són dos superherois molt especials, els seus poders varien en funció del dia. Un matí es desperten amb la capacitat de tornar-se invisibles, i al següent tot el que toquen es tenyeix d'un altre color. Tot i aquesta peculiaritat, han aconseguit un precari treball en una agència de intel·ligència internacional. Però...seran capaços de salvar el món?
I acabem amb Gegants! (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra. Als gegants els agrada molt anar a l'escola, allà aprenen tot el que cal saber per esdevenir uns bons representants de les seves viles tot i que de vegades és una mica complicat. L'Helga, la protagonista, té un problema. És tan alta que quan comença a ballar perd l'equilibri . Com ho farà per sortir a la cercavila sense caure?