dimarts, 31 de gener de 2017

Més venuts mes de gener (infantil/juvenil)

Al primer lloc dels més venuts trobem El gran retorn al regne de la fantasia (ed. Estrella Polar) de Geronimo Stilton. 
La boira envoltava Ratalona i mil violins de plata sonaven en la nit... Algú havia obert una bretxa entre el món de la realitat i el del Regne de la Fantasia. Al Stilton li esperava una nova aventura!
Vola amb Geronimo Stilton a les ales del Drac Refulgent a la trobada de l'Anell Alat que la reina Floridiana li havia confiat i que una nit va desaparèixer misteriosament.
Seguim amb El llibre de Merlí (ed. Rosa dels vents) del creador de la sèrie Héctor Lozano amb la col·laboració de Rebecca Beltrán. Els fans de la sèrie de TV3 trobaran aquí un llibre interactiu, original i únic on es recullen les frases i les situacions més emotives, així com les ensenyances aparegudes a la sèrie, i mitjançant el qual els lectors aprendran filosofia i arribaran a conèixer-se millor a sí mateixos responent a les preguntes del llibre.
Continuem amb una nova aventura del Greg: Tot o res de Jeff Kinney (ed. Estrella Polar). El Greg mata les hores jugant a la consola de joc. La seva mare, farta que el seu fill no aixequi el cul del sofà, li diu que ha d'obrir nous horitzons i espavilar-se. Llavors en Greg troba una càmera de vídeo antiga al soterrani de casa seva i de sobte veu la llum: gravarà una pel·lícula de por amb els seus amics i així es faran rics i famosos!
En quart lloc tenim el guió de la pel·lícula Animales fantásticos y dónde encontrarlos (ed. Salamandra) de J.K. Rowling. L'explorador i magizoòleg Newt Scamander tot just ha acabat de fer la volta al món cercant les criatures màgiques més rares i extraordinàries. Quan arriba a Nova York, pretén fer una breu parada en el seu camí, però quan la seva maleta màgica desapareix i algunes de les bèsties fantàstiques que hi duia s'escapen, comencen els problemes.
J.K. Rowling s'estrena com a guionista amb Animales fantásticos y dónde encontrarlos, que es va estrenar el novembre passat amb Eddie Redmayne al capdavant. Ambientada cinquanta anys abans que comenci la història d'en Harry, i amb un repartiment de personatges excepcional, aquesta història d'amistat, màgia i caos és una esplèndida narració èpica plena d'aventures.
I acabem amb Max i els superherois (ed. Animallibres) de Rocio Bonilla i Oriol Malet. A en Sam li fascinen els superherois, però el seu preferit és la superheroïna Megapower. Ella és valenta, pot programar ordinadors i desactivar bombes, té una força descomunal...Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i el Max sap molt bé per què.