dissabte, 2 de gener del 2016

Més venuts mes de desembre (infantil/juvenil)

En els més venuts del darrer mes de l'any 2015 trobem els següents llibres.
Per començar l'èxit de vendes Wonder de RJ Palacio (Ed. La Campana). August Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s'ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l'escola, fins ara, que té 10 anys i està a punt de començar 5è. 
Una història bonica i divertida que agradarà des dels més joves fins als més grans.
Seguim amb Wigetta y el báculo dorado de Vegetta777 i Willyrex (Ed. Temas de Hoy). Després de l'últim atac, els habitants de El Pueblo han recuperat la tranquil·litat. Tot sembla funcionar normal, no obstant una sèrie de misterioses desaparicions alteraran les coses... Els protagonistes arriscaran de nou les seves vides i posaran a prova el seu enginy per solucionar el problema.
En tercer lloc tenim El papir del Cèsar (Ed. Salvat) de Goscinny i Uderzo. Descobreix la nova aventura d'Astèrix i Obèlix amb els personatges de sempre i molts de nous.
Seguim amb El rescat al regne de la fantasia (Ed. Destino) de Geronimo Stilton. El novè viatge al Regne de la Fantasia és una edició molt especial. Geronimo viatja al rescat de la reina Flordiana, que ha desaparegut i juntament amb ella tres objectes màgics. Serà capaç el Cavaller Sense Màcula i Sense Temença de trobar-los i salvar el Regne de la Fantasia?
I acabem amb Qui hi ha? Atenció! de Patricia Hegarty (Ed. Combel). Una nit de lluna plena, un camí pel mig del bosc i una missió per a un petit ratolí: portar un cistell de menjar a l'àvia. Però de nit totes les ombres són sospitoses! 
Un llibre il·lustrat amb solapes que ens descobrirà què s'amaga realment darrere d'aquestes ombres.