dilluns, 3 d’agost del 2015

Més venuts mes juliol (adults)

Comencem el mes de juliol amb els bestsellers de l'estiu. En primer lloc el nou llibre de l'autora d'èxit E.L. James Grey (Ed. Grijalbo). James ens ofereix una nova perspectiva de la història d'amor que ha seduït a milions de lectors de tot el món, explicada en primera persona per Christian Grey.
L'escriptora del moment Paula Hawkins, aconsegueix el segon (edció en castellà de Destino) i tercer lloc (edició en català de La Campana). A La noia del tren coneixem a la Rachel, una noia que agafa cada dia el mateix tren. En una de les cases que veu des del tren hi viu una parella que la Rachel no pot evitar mirar cada vegada. A ella li semblen que tenen una vida perfecta.
Fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra. De sobte tot ha canviat. Ara la Rachel té l'oportunitat d'entrar en unes vides que fins a aquest moment només havia mirat de lluny, i no la pensa deixar escapar. S'ha acabat ser només la noia del tren.

Seguim amb Isabel Allende i el seu últim llibre El amante japonés (Ed. Plaza & Janés). La nova novel·la d'Allende ens parla de la història d'amor entre Alma Velasco i el jardiner japonès Ichimei, el llibre condueix al lector per un recorregut a través de diferents escenaris que van des de la Polònia de la Segona Guerra Mundial fins al San Francisco actual.
I acabem amb el llibre recomanat del mes de juliol del grup Bestiari, La llibreria ambulant de Christopher Morley (Ed. Viena). Una història deliciosa en la que es barregen la passió pels llibres i la redescoberta de la natura.