dijous, 5 de març del 2015

Més venuts mes de febrer (infantil/juvenil)

Comencem els més venuts del mes de febrer amb dos llibres molt carnavalers. En primer lloc tenim el conte del Carnestoltes (Ed. La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. 
El Rei Carnestoltes ha vingut per regnar. El seu regnat és curt, però farcit de soroll, festa, disfresses i diversió. Els nens es disfressen i juguen, fins que apareix una vella amb set cames: la Vella Quaresma! Aleshores, la festa s'acaba de cop... o no.
Seguim amb En Dolcet, el caramel que volia anar a la comparsa (El Cep i la Nansa edicions) de Susana Peix. La Comparsa és la festa més bonica de viure per a un caramel. I és clar, aquest és el somni d'en Dolcet, un caramel estripat i diferent dels altres, que viu dalt d'una prestatgeria en una botiga de llaminadures. Ho aconseguirà?
En tercera posició After 3: almas perdidas (Ed. Planeta) d'Anna Todd. Aquesta és la tercera entrega de la sèrie After, la història d'un amor infinit. L'amor entre la Tessa i el Hardin sempre ha estat complicat, però ara ho és més que mai. La vida de la Tessa comença a desmuntar-se: sap que el Hardin l'estima i farà el que sigui per protegir-la, però existeix una diferència entre estimar a algú i poder viure amb aquesta persona. La Tessa mai ha sentit res igual per ningú, però comença a qüestionar-se si tot val la pena.
En quart lloc tenim un dels llibres d'oferta de l'editorial La Galera: Gina Tarongina: salvem el riu! de Helen Bailey. La Gina Tarongina i els seus amics es preparen per a la cursa aquàtica al riu que passa pel bosc de Vilafresca. Però, de sobte, s'adonen que el riu s'ha assecat! Què se'n deu haver fet, de l'aigua? Segurament, les germanes Espinosa hi tenen alguna cosa a veure...
I acabem amb Masterchef junior (Ed. Temas de Hoy). Les receptes més fàcils i divertides del programa de televisió, amb les que gaudiràs de la cuina i triomfaràs amb la família i amics!