divendres, 2 de gener del 2015

Més venuts mes de desembre (infantil/juvenil)

Stilton i Greg són els grans protagonistes del rànquing de més venuts d'aquest desembre passat. Així doncs, en primer lloc trobem El gran llibre del regne de la fantasia (Estrella Polar), i en tercer la versió en castellà El gran libro del reino de la fantasia (Destino). 
Geronimo torna al Regne de la Fantasia, però ara la Flordiada no és la seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics. Es trobarà amb molts perills, vells i nous amics amb els quals descobrirà el veritable secret de la imaginació. Més de 700 pàgines plenes de misteri, humor i imaginació.
Continuem amb El llibre més bèstia de les bèsties (Brau edicions) de Nicolás Alonso i il·lustracions de Carles Arbat. Us heu preguntat mai qui són aquests animals, de vegades reals i d'altres fantàstics, que tot sovint surten a ballar a les cercaviles i festes populars dels nostres pobles i ciutats? L'origen i la llegenda de tot aquest bestiari popular que ens acompanya en moltes celebracions arreu del país, el trobareu en aquest conte sobre les nostres bèsties de festa. A més, entre elles podreu trobar un conte dedicat a la Mulassa vilanovina.
I ens els últims dos llocs trobem el Greg amb el seu darrer diari Mala sort de Jeff Kinney, en quart lloc en català (Estrella Polar) i en cinquè editat en castellà (RBA). El Greg està en un mal moment. El seu millor amic, el Rowley, passa d'ell des que té nòvia. La cosa està tan malament que fins i tot el Manny, el seu germà petit, té més amics que ell... No obstant, el Greg no vol rendir-se i està disposat a fer de tot per tal de convertir-se en el noi més popular de l'escola.