dilluns, 6 d’octubre de 2014

Més venuts mes de setembre (infantil/juvenil)

Al primer lloc dels més venuts trobem Bajo la misma estrella de John Green (Nube de tinta). Tot i que la medicina li ha regalat uns quants anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sembla que ja està escrit. Però l'aparició de l'Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida.
Seguim amb l'esperat desenllaç de la saga Cazadores de Sombras de Cassandra Clare: Ciudad de fuego celestial (Destino). La foscor ha tornat al Món de les Ombres. Mentrestant, Clary, Jace, Simon i el seus amics s'han d'unir per lluitar contra el pitjor enemic que s'han enfrontat mai els nefilim: el germà de la Clary. No hi ha res al món que el pugui derrotar. Es perdran vides, es sacrificaran amors i el món sencer canviarà en el sisè volum de la sèrie Cazadores de Sombras.
A continuació trobem Diables! de Susana Peix i il·lustracions de Sebastià Serra (El Cep i la Nansa). En Cueta, un diable molt petit, va sentir l'olor de sofre i la calor que feia abans d'obrir els ulls. De seguida va saber on era: allà on viuen tots els diables, dimonis i bèsties de foc!
En quarta posició tenim Bandolers i barretines: el 1714 al Penedès de Bernat Soler i il·lustracions de Lluís Masachs (El Cep i la Nansa). Aquesta és la llegenda d'en Morrut, el bandoler més conegut de totes les terres del Penedès, que el 1714 va protagonitzar la gran revolta dels ceps i les barretines contra les tropes enemigues de Felip V.
I acabem amb El corredor del laberinto de James Dashner (Nocturna ediciones). Quan Thomas es desperta es troba en una espècie d'ascensor. No recorda l'edat que té, qui és ni com és el seu rostre. Les portes s'obren i una multitud el rep. "Benvingut al Claro diu un dels adolescents. Aquí és on vivim. Aquesta és la nostra casa. Fora del laberint. I tu ets el primer des de que van matar a Nick".