dissabte, 6 de setembre del 2014

Més venuts mes d'agost (infantil/juvenil)

El mes d'agost és el mes de la festa major vilanovina, per tant entre els més venuts trobem llibres de gegants, diables... Així doncs, al capdamunt de la llista tenim l'editorial vilanovina El Cep i la Nansa.
La col·lecció més venuda ha estat la dels 100 Gegants d'Heribert Masana i JuanolO. En primer lloc trobem el segon volum dels 100 Gegants, en quart el primer volum de 100 Gegants i en cinquè el segon volum dels 100 Gegants per pintar.
En aquests llibres podeu trobar tot tipus de gegants: guerrers, bandolers, medievals, provinents d'Àfrica, de l'antiga Grècia o de l'àntic Egipte...I així fins a 100 gegants que representen una part del mostrari geganter del nostre país.
En segon lloc tenim un altre conte de l'editorial el Cep i la Nansa: Diables! de Susana Peix i Sebastià Serra. En Cueta, un diable molt petit, va sentir l'olor de sofre i la calor que feia abans d'obrir els ulls. De seguida saber on era: allà on viuen tots els diables, dimonis i bèsties de foc!
I per últim, en tercer lloc trobem Bajo la misma estrella de John Green (Nube de tinta). Tot i que la medicina li ha regalat uns quants anys més de vida, la Hazel segueix sent una malalta terminal. El seu final sembla que ja està escrit. Però l'aparició de l'Augustus Waters al grup de suport de nois amb càncer canvia radicalment la seva vida.