dijous, 10 d’octubre del 2013

Més venuts mes de setembre (infantil/juvenil)

En la primera posició dels més venuts trobem el conte L'Onze de Setembre, escrit per Anna Canyelles i il·lustrat per Roser Calafell (Ed. La Galera). 
Avui és Onze de Setembre, la diada nacional de Catalunya! La Sara vol anar a tot arreu, però el seu gos s'ha escapat! Potser el trobarà a l'ofrena floral. O a la manifestació...Mentre el busca, la Sara recorrerà tots els espais de la Diada.
Un bon conte per fer conèixer als més petits la diada nacional, a més aquesta edició inclou una petita estelada.
En segona i tercera posició trobem el llibre de 100 gegants d'Heribert Massana i JuanolO, i la seva versió per pintar 100 gegants per pintar (Ed. El Cep i la Nansa). Una bona manera de conèixer els gegants d'arreu de Catalunya.
En quart lloc tenim un llibre de la sèrie Violetta: En mi mundo (Ed. Disney). La Violetta no ha parat de viatjar, per la qual cosa no ha pogut fer gaires amics. Però tot canvia quan arriba a Buenos Aires. La Violetta té la sensació que aquí podrà realitzar el seu gran somni: ser cantant.
I acabem amb Maldecaps al castell de Marta Minella i il·lustracions de Sebastià Serra (El Cep i la Nansa edicions).
Una contrada propera al mar. Dalt d'un turó i envoltat per una muralla hi havia el castell de la Geltrú. Hi vivien el senyor feudal, l'Ulderich, i la seva muller, la Guisla.
La vida hi era senzilla. Però la Guisla sempre estava constipada.
Descobreix com se les empesquen per evitar que la Guisla es posi malalta.