dimarts, 9 de juliol de 2013

Més venuts mes de juny (infantil/juvenil)

Al capdamunt dels més venuts trobem la primera novela de RJ Palacio: Wonder (Ed. La Campana). August Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s'ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l'escola; fins ara, que té 10 anys i està a punt de començar 5è a l'escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és...Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l'August. Aconseguirà que els seus companys l'acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?
Una història bonica i divertida que agradarà des dels més joves als més grans.
Sent el mes de Sant Joan no és d'estranyar que en la segona posició trobem La nit de Sant Joan d'Anna Canyelles i Roser Calafell (Ed. La Galera). Tot està preparat per a la revetlla de Sant Joan. Les taules, les coques, els petards, les fogueres... Però on s'han ficat, en Jan i el gos? La Valentina els busca. Tindran por dels petards? Es perdran la revetlla de la nit màgica?
En tercer i quart lloc trobem dos llibres de la col·lecció Imants divertits (Ed. Estrella Polar): Comptem a la selva  i Colors al mar. A la col·lecció li han rebaixat el preu deixant-la a 3€: un bon regal per als més petits a un bon preu.
I en l'últim trobem un recomanat del fulletó d'estiu: La rateta que llegia a l'escaleta de Vivim del Cuentu (Ed. Baula). Si agafes un col·lectiu de contacontes (Vivim del Cuentu) i uns alumnes de l'escola de l'il·lustrador Ignasi Blanch, en surt una col·lecció de relats clàssics capgirats com un mitjó. Les històries de sempre amb un toc agosarat, políticament correctes i una mica transgressores. Molt divertides!