dissabte, 4 de maig del 2013

Més venuts d'abril (infantil/juvenil)

Al capdamunt del rànquing de vendes d'aquest mes d'abril trobem la guia per adolescents: Adolescents.cat  (Ed. La Galera) de la redacció del web amb el mateix nom (http://www.adolescents.cat/). Les relacions de parella, l'institut, els amics, el facebook...: els temes que més interessen als adolescents, en un llibre que recull els principals consells i comentaris que han aparegut al web de més èxit entre els adolescents catalans. A més, al final del llibre podeu trobar diferents tests per saber si ets una persona influenciable, si sou amics o més que amics, si la teva parella t'ha estat infidel...
En segona posició trobem la novetat editorial de la col·lecció El Gingoler del Cep i la Nansa: Saltironets de Susanna Peix i Jordi Sunyer. La Saltironets és una nena que li agrada explicar històries. Somia en anar fins a la Lluna per regalar-li els seus contes, i està convençuda que si salta prou amunt aconseguirà arribar-hi, per això sempre va saltironejant per tot arreu. 
El llibre inclou un dvd amb el conte explicat en llengua de signes i també la Cançó de la Felicitat.
Aquest conte serà un dels espectacles que es podran veure a Vilanova el proper dissabte 11 de maig en la 1a Fira Conte va! Va de contes.
I no podem parlar dels més venuts del mes d'abril sense un conte sobre la llegenda de Sant Jordi. En el tercer lloc trobem Sant Jordi i el drac d'Anna Canyelles i Roser Calafell (Ed. La Galera). A Montblanc estan de pega, un drac ferotge i famolenc amenaça la comarca. Els vilatans li lliuren animals, però el drac s'ho acaba tot i fan un sorteig entre els habitants. El dia que li toca a la filla del rei, en passarà una de grossa: una cosa llegendària!
En la quarta posició tenim un llibre molt blaugrana: La força del Barça de Víctor Panicello i Marta Biel Tres (Ed. Estrella Polar). En Nico i la Laura són nens com els altres, però tenen càncer. Avui ha estat un dia molt especial: han anat a veure un entrenament del Barça, i fins i tot han aconseguit una samarreta signada pels seus jugadors preferits!
Aquest és un llibre solidari. Els fons que es recaptin aniran destinats al desenvolupament de la investigació en el camp del càncer en la infància.
I acabem amb un altre clàssic de llibre més regalat per Sant Jordi: El llibre i la rosa de Geronimo Stilton (Ed. Estrella Polar). Un perfum de primavera omplia l'aire, el sol brillava, i el Geronimo sospirava pensant en una misteriosa rosegadora de qui estava perdudament enamorat! Havia de trobar la manera de distreure's una mica...Per sort, la seva germana Tea li va descobrir l'extraràtica Festa del Llibre i de la Rosa: la Diada de Sant Jordi!

1 comentari:

Sus ha dit...

Quina il·lusió formar part de les publicacions més venudes, sobretot pel que significa aquest conte... Un homenatge a una gran persona, la Judit, que ens va deixar fa uns mesos i que a Vilanova sempre la recordarem a través del seu conte Saltironets i de la seva Fira, Conte va! va de contes. La primera? dissabte vinent 11 de maig!