dilluns, 14 de maig del 2012

Més venuts del 7 al 12 de maig


A dalt dels més venuts d'aquesta setmana no és estrany trobar el bestseller escrit per Jonas Jonasson: Avi de 100 anys que es va escapar per la finestra (Ed. La Campana), seguit per la traducció al castellà Abuelo que saltó por la ventana y se largó (Ed. Salamandra).

L'Allan és un home centenari que ha voltat per tot el món, però el seu esperit aventurer no s'ha apagat i el dia dels seu aniversari decideix escapar-se de la residència on viu. Amb aquest punt de partida, Jonasson desembolica una història on cada anècdota és més extravagant que l'anterior.
El llibre de Jonasson ja va ser dels més venuts del passat Sant Jordi.



En el tercer lloc trobem el nou bestseller juvenil: Los Juegos del Hambre (Ed.Molino). La primera part de la trilogia de l'escriptora Suzanne Collins es torna a posar de moda gràcies a l'adaptació al cinema que es va estrenar el passat 20 d'abril.
Los Juegos del Hambre és una novel·la trepidant que ens transporta a un món futur no gaire agradable. El món ha quedat destruït i només queda Panem, dividit entre el Capitoli i dotze districtes.
Cada any vint-i-quatre adolescents estan forçats a competir en una batalla televisiva, on només pot quedar un guanyador viu.
Segueix la Katniss, la particular protagonista d'aquesta aventura al llarg dels jocs.



No és cap sorpresa que en el quart lloc dels més venuts trobem Dansa amb dracs (Ed Alfaguara) de George RR Martin. La cinquena part tant esperada pels fans de la saga Cançó de Gel i Foc per fi poden saber com continuen les històries dels seus personatges preferits.
Només ha sortit la traducció al català. Pels seguidors de la saga en castellà s'hauran d'esperar fins el 22 de juny per la tapa dura o el 13 de juliol per la tova.
Dansa amb dracs reprèn la història després dels esdeveniments del tercer volum de la col·lecció, i la història passa al mateix temps que Festí de corbs (quart volum de la sèrie).
Una gran novel·la de fantasia èpica.


I en darrera posició tenim El enredo de la bolsa y la vida (Ed. Seix Barral) d'Eduardo Mendoza. Torna el detectiu boig de novel·les com El misterio de la cripta embrujada i El laberinto de las aceitunas. Contra la seva voluntat, mogut per l'amistat i sense un euro a la butxaca, torna el detectiu a Barcelona en una carrera contra rellotge per desarticular una acció terrorista abans que intervinguin els serveis de seguretat de l'Estat.  
Mendoza torna amb una sàtira genial, com només ell sap fer.




Fins aquí el top 5 de llibres més venuts. Quins seran els d'aquesta setmana?

1 comentari:

Montserrat Manyer ha dit...

Jo m'he començat el de l'avi de moment pinta bé
Montserrat