dimecres, 28 de febrer del 2018

Més venuts mes de febrer (infantil/juvenil)

Comencem amb En Dolcet: el caramel que volia anar a la comparsa (ed. El Cep i la Nansa) de Susana Peix. La Comparsa és la festa més bonica de viure per a un caramel. I és clar, aquest és el somni d'en Dolcet, un caramel estripat i diferent dels altres, que viu dalt d'una prestatgeria en una botiga de llaminadures. Ho aconseguirà?
Seguim amb la youtuber Martina D'Antiochia. En segon lloc trobem La diversión de Martina 2: aventuras en Londres i en cinquè La diversión de Martina 1: un desastre de cumpleaños, els dos editats per Montena. Martina té 13 anys, una imaginació desbordant i un canal de Youtube d'èxit. Aquesta és una sèrie de llibre de ficció inspirada en ella i el seu món que agradarà a tots els seus seguidors.

En tercer lloc tenim Contes de bona nit per a nenes rebels (ed. Estrella Polar) d'Elena Favilli i Francesca Cavallo. De Serena Williams a Malala Yousafzai, de Coco Chanel a Frida Kahlo, d'Hipàtia a Michelle Obama, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs... Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores.
I en quart lloc tenim Carnestoltes (ed. La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. El rei Carnestoltes ha vingut per regnar. El seu regnat és curt, però farcit de soroll, festa i diversió.
Els nens i les nenes es disfressen i juguen, fins que apareix una vella amb set cames: la Vella Quaresma! I la festa s'acaba de cop... o no.