divendres, 1 d’abril del 2016

Més venuts mes de març (infantil/juvenil)

Mes de març, mes de Setmana Santa, per tant mes de mones. En primer lloc trobem La mona de Pasqua (Ed. La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. 
Una nena espera la mona de Pasqua que li ha de dur el seu padrí. Ell li demana com la vol i pren nota de tot...però d'un savi despistat es pot esperar qualsevol cosa. Del que podeu estar segurs, és que serà la mona més comentada de tot el barri i inoblidable!
En segon lloc tenim Bad boy's girl 2: más razones para odiarte (Ed. Montena) de Holden Blair. Cole ha passat de ser l'assetjador de la Tessa a ser l'única persona que ella vol veure pels matins. L'objectiu pel primer any de la universitat és viure al màxim i estimar profundament. Però no serà tan fàcil.
Continuem amb El monstre de colors (Ed. Flamboyant) d'Anna Llenas. El monstre de colors haurà d'aprendre a posar en odre l'alegria, la ràbia, la por i la calma. Amb aquest magnífic àlbum il·lustrat i les seves il·lustracions expressives, els més petits de casa podran identificar amb facilitat les diferents emocions que viuen dia a dia. 
En quart lloc tenim el Diari del Greg 1 : un pringat total de Jeff Kinney (Ed. Estrella Polar). Ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient de l'institut. En Greg té una cosa clara: "un dia seré famós, però ara de moment, m'he quedat encallat en una classe de secundària amb un grup d'idiotes". Per sort per tothom, el que en Greg diu que farà i el que realment fa són dues coses diferents.
I acabem amb la segona part de la col·lecció de novel·la juvenil You: Need you (Ed. Cross Books) d'Estelle Maskame. Ha passat un any des que l'Eden Munro va veure per primera vegada al seu mig germà Tyler. Des de llavors no ha escatimat esforços per oblidar-lo i lluitar contra aquest amor prohibit. Però quan Tyler la invita a reunir-se amb ell a New York durant l'estiu la seva determinació perd força.