dissabte, 31 de gener del 2015

Més venuts mes de gener (infantil/juvenil)

Comencem amb en Geronimo Stilton i El gran llibre del regne de la fantasia (Destino). Stilton torna al Regne de la Fantasia, però ara la Flordiada no és la seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics. Es trobarà amb molts perills, vells i nous amics amb els quals descobrirà el veritable secret de la imaginació. Més de 700 pàgines plenes de misteri, humor i imaginació.
Continuem amb Wonder (La Campana) de RJ Palacio. August Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s'ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l'escola, fins ara, que té 10 anys i està a punt de començar 5è. Si alguna vegada heu estat nous, ja sabeu que és... Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l'August. Aconseguirà que els seus companys l'acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?
Una història bonica i divertida que agradarà des dels més joves fins als més grans.
En tercer lloc tenim el bestseller After (Planeta) d'Anna Todd. Tessa Young s'enfronta al seu primer any a la universitat. Acostumada a una vida estable i ordenada, el seu món canvia quan coneix a Hardin, el noi dolent per excel·lència, amb tatuatges i mala vida.
Sembla ser que ja es comença a notar les ganes de Carnaval, per tant no és d'estranyar que entre els més venuts trobem Carnestoltes (La Galera) d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell. El Rei Carnestoltes ha vingut per regnar. El seu regnat és curt, però farcit de soroll, festa, disfresses i diversió. Els nens es disfressen i juguen, fins que apareix una vella amb set cames: la Vella Quaresma! Aleshores, la festa s'acaba de cop... o no.
I acabem amb El corredor del laberinto (Nocturna) de James Dashner. Quan Thomas es desperta es troba en una espècie d'ascensor. No recorda l'edat que té, qui és ni com és el seu rostre. Les portes s'obren i una multitud el rep. "Benvingut al Claro diu un dels adolescents. Aquí és on vivim. Aquesta és la nostra casa. Fora del laberint. I tu ets el primer des de que van matar a Nick".