diumenge, 21 de desembre del 2014

Lectures per Nadal

EDUCACIÓ INFANTIL


1, 2, 3 LILI
Lucie Albon
Promopress
9.95€

La rateta Lili i el seu amic Enric compten fins a 10 amb l'ajuda dels insectes.





FAUNA POP-UP
David Pelham
Combel
12.40€

Trobem diferents animals en tres dimensions com la granota, el tigre, el guepard o la zebra, cadascun en un pop-up per pàgina.



EL MONSTRE DE COLORS : POP-UP
Anna Llenas
Flamboyant
20.90€

Amb aquest magnífic àlbum il·lustrat, els més petits podran identificar amb facilitat les diferents emocions que viuen dia a dia.





ON VIUS, CARGOL?
Petr Horácek
Juventud
8€

Una tendra història sobre un cargol que porta la seva casa a sobre. Un llibre que ajudarà als més petits a fomentar l'amor pels llibres, amb una sorpresa a l'última pàgina!




ELS TRES PORQUETS
Meritxell Martí i Xavier Salomó
Combel
10€

Una visió moderna i sintètica d'un dels contes clàssics més populars. Cinc escenaris pop-up que representen l'essència i la màgia del conte tradicional.



CICLE INICIAL

BON NADAL
Enric Larreula i Daniel Jiménez
Baula
6.95€

El gall va convocar tots els altres animals perquè volia comunicar-los que havia tingut una idea: per celebrar el Nadal no menjarien ni pinso, ni blat, ni herba, sinó que farien un gran tiberi, com les persones.




HERMAN I ROSIE
Gus Gordon
Corimbo
14.50€
Herman vivia al 7è pis. Li agradaven les plantes, tocar l'oboè i veure pel·lícules sobre el mar. Rosie vivia en el 5è pis de l'edifici del costat. Li agradava escoltar jazz, cantar prop de la finestra i veure pel·lícules sobre el mar...



LA LLUNA I L'HABITACIÓ BLAVA
Magdalena Guirao Julien  i Christine Davenier
Corimbo
12.90€

Lluna és una nena tranquil·la. Per a ella, no hi ha res millor que visitar la seva àvia i travessar la tela estampada de l'habitació, a l'hora de la migdiada i fer-nos compartir els seus somnis, plens de delicadesa i fantasia.



LA PETITA AMÈLIA ES FA GRAN
Elisenda Roca i Paula Bonet
Combel
20.90€

La petita Amèlia us convida a passejar-vos pel seu món, on tot és molt gran. O potser ella és molt petita? Un conte amb escenes pop-up sobre l'aventura de créixer.



EL PISPALLIBRES
Helen Docherty i Thomas Docherty
Maeva
13.90€
A cada casa, a cada llit, es llegien llibres amb delit. Però, de sobte, els llibres de contes dels animals del bosc comencen a desaparèixer. Es tracta d'un lladre de llibres? Qui serà? Una valenta conilleta decideix resoldre el misteri.



CICLE MITJÀ


ANIMALES AL NATURAL 4: INSECTOS BAJO LA LUPA
Syuji Okajima
Fondo de cultura económica
18€

Imagina...què passaria si et fessis petit, petit? Descobreix-ho en aquest zoològic d'insectes sota la lupa! 




ARRIBA EL SR FLAT!
Jaume Copons i Liliana Fortuny
Combel
9€

Des del dia que l'Agus va conèixer el sr Flat tot va canviar. I és que és un monstre que d'ençà es va instal·lar a l'habitació de l'Agus el món no tan sols és més divertit, també és un lloc millor amb un munt d'embolics!



LA CUA DEL MARSUPILAMI
Michel Greg i André Franquin
Base
14€

A la fondosa selva de Palòmbia hi viuen molt animals, però cap de tant singular com el Marsupilami. L'expedició del caçador Bring M Backalive s'endinsarà al cor de Palòmbia per capturar un exemplar d'aquest entremaliat animal.



EL LAGO DE LOS CISNES
Piotr Llich Chaikovski i Charlotte Gastaut
Thule
24.95€

Aquesta singular adaptació és d'una delicadesa extrema que evoca d'una manera subtil, la bellesa dels ballarins sobre els decorats de l'escenari: una preciositat de troquelat. 



LA TORTUGA TRANQUIL·LA I ALTRES CONTES
Michael Ende i Alberto Pieruz
Animallibres
8.50€

La tortuga Tranquil·la està decidida a assistir al casament del sultà. A més d'ella, un elefant reflexiu i somiador i un rinoceront tirànic són també protagonistes d'aquests contes entranyables en els quals trobem valors com la constància, la valentia i l'amistat.


CICLE SUPERIOR


50 OFICIS ESBOJARRATS
Carles Sala i Vila i Pep Brocal
Cruïlla
7.90€

Saps que els baixaquis són les persones que avisen als despistats que sempre passen de llarg de la parada on han de baixar? Si et fa fàstic ficar-te el dit al nas, has pensat a contractar els serveis d'un burxanàpies? T'agraden les tempestes però al teu poble no hi sol ploure?



ALE HOP! COMENÇA L'ESPECTACLE
Àngels Navarro i Laura Prim
Combel
14.90€

Llibre-joc dedicat al circ. És una excel·lent proposta per apropar els nens al circ a l'hora que els convida a entrar en el joc amb interessants propostes de manualitats, maquillatge, màgia...


CARTES D'AMOR DE 0 A 10
Susie Morgenstern
Pagès editors
10.95€

L'Ernest té 10 anys. Deu anys de buidor, ja que la seva mare va morir quan va néixer, i el seu pare ha desaparegut. Deu anys d'avorriment. La vida amb la seva àvia no té cap al·licient: escola, dinar, deures, sopar...Ni telèfon, ni televisió...



EL PETIT HOME LLOP
Cornelia Funke
Animallibres
8.95€

Aviat serà lluna plena i tots els gossos udolaran a la Lluna. L'Arnau, més conegut com Arna, ho comprèn de sobte: a ell també li ve de gust fer-ho. A més, comença a parlar amb una veu ronca, els ulls se li tornen grocs i té una gana descomunal. Sort que té la seva amiga Lina, i també una mestra que no té por...


EL SUEÑO DE UNA MARIONETA
Fernando Rubio i Eugenia Nobati
La Guarida
19.50€

Una petita companyia de teatre de titelles representa la seva obra a una ciutat. Al finalitzar l'obra, les marionetes tornen al carro. Allà dins cobren vida pròpia i ens mostren la seva veritable personalitat.