dilluns, 1 de desembre del 2014

Més venuts mes de novembre (infantil/juvenil)

En primer lloc trobem Geronimo Stilton i el seu nou llibre El gran llibre del regne de la fantasia (Estrella Polar). Geronimo torna al Regne de la Fantasia, però ara Flordiada no és la seva aliada, sinó una reina esquerpa i hostil, que li ordena que vagi a buscar els seus set objectes màgics. Es trobarà amb molts perills, vells i nous amics amb els quals descobrirà el veritable secret de la imaginació. Més de 700 pàgines plenes de misteri, humor i imaginació. 
Ja arriba l'època nadalenca, per tant no és d'estranyar trobar entre els més venuts un conte nadalenc: El tió de Nadal d'Anna Canyelles i il·lustracions de Roser Calafell.
Seguim amb la novel·la juvenil After d'Anna Todd (Ed. Planeta). Tessa Young s'enfronta al seu primer any a la universitat. Acostumada a una vida estable i ordenada, el seu món canvia quan coneix a Hardin, el noi dolent per excel·lència, amb tatuatges i mala vida. 
En quart lloc tenim Diari d'una penjada 6 1/2 kft tot sobre mi (Estrella Polar) de Rachel Renee Russell. Un diari carregat d'humor, sorpreses i 365 preguntes perquè les fans de Diari d'una penjada puguin escriure els seus somnis, desitjos i secrets. 
I acabem amb el Diari del Greg 8 Mala sort (Estrella Polar) de Jeff Kinney. El Greg està en un mal moment. El seu millor amic, el Rowley, passa d'ell des que té novia. La cosa està tant malament que fins i tot el Manny, el seu germà petit, té més amics que ell... No obstant, el Greg no vol rendir-se i està disposat a fer de tot per tal de convertir-se en el noi més popular de l'escola.