dimarts, 2 d’abril del 2013

Més venuts mes de març (infantil/juvenil)

Com no podia ser d'una altra manera entre els més venuts d'infantil/juvenil trobem llibres que fan referència al dia del pare i a la mona.
En el primer i tercer lloc trobem la medalla Per al millor pare del món (Ed. Brúixola), primer en català i en el tercer lloc en castellà. Un bon regal per al dia del pare.
En el segon lloc tenim La mona de Pasqua d'Anna Canyelles i Roser Calafell (Ed. La Galera). 
Diumenge de Pasqua! La Mariona espera, amb il·lusió, la mona que li ha de portar el seu padrí. Serà gran o molt gran? Dolça o dolcíssima? Ai, Mariona, amb un padrí tan despistat es pot esperar qualsevol cosa.
 En la quarta posició trobem un conte de la Porqueta Pepa: Viatge amb tren (Ed. Beascoa). La Pepa i els seus amics faran un increïble viatge. Puja a dalt del tren i acompanya'ls en aquesta petita i entranyable aventura.
I en l'últim lloc tenim Diario de Greg 3 : esto es el colmo de Jeff Kinney (Ed. Molino). Al Frank Heffley se li ha posat al cap convertir el seu fill en un homenet i per això l'apunta a tota mena d'activitats físiques. El Greg se les empesca totes per despistar el seu pare. Però malgrat tot, quan el vol enviar a una acadèmia militar, el Greg s'adona que o s'espavila tot solet... o l'espavilaran de valent!