dissabte, 4 de novembre de 2017

Més venuts mes d'octubre (adults)

A dalt dels més venuts trobem el nou llibre de Dan Brown, Origen : en primer lloc editat en castellà per Planeta i en segon editat en català per Columna. En Robert Langdon va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que canviarà per sempre com entenem la ciència. L'amfitrió de la vetllada és l'Edmond Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, que es disposa a revelar un descobriment extraordinari.
En aquest llibre Langdon recorrerà Bilbao, Madrid i Sevilla, a més de Barcelona.
Continuem amb el nou llibre de Ken Follett Una columna de fuego (ed. Plaza & Janés). La tercera part de la saga començada pels Pilars de la terra ens situa l'any 1558, els conflictes religiosos que sacsegen Kingsbridge s'han convertit en un obstacle insuperable per a l'amor entre en Ned Willard i la Margery Fitzgerald. Quan Elizabet I arriba al tron d'Anglaterra, tot Europa se li gira en contra i la jove reina decideix crear el primer servei secret amb la missió que l'adverteixi de qualsevol intriga o invasió. Al llarg de mig segle turbulent, en Ned lluitarà per estar amb la Margery mentre lidera un petit grup de valerosos agents secrets, que s'acabaran convertint en el fonament del poder de la reina.
En quart lloc trobem El hombre que perseguía su sombra (ed. Destino) de David Lagercrantz seguint la sèrie Millenium creada per Stieg Larsson.  En aquest nou llibre de la sèrie, la cinquena entrega, David Lagercrantz crea una història electritzant sobre l'abús del poder i les ombres que, des de nena, persegueixen a la Lisbeth.
I acabem amb Los pacientes del doctor García (ed. Tusquets) d'Almudena Grandes. Aquesta és potser la història més internacional i trepidant de l'autora, la seva narració més ambiciosa, en la que connecta fets reals i desconeguts de la segona guerra mundial i el franquisme, per construir les vides d'uns personatges que no només comparteixen la sort d'Espanya, sinó també la d'Argentina.