dijous, 3 de març del 2016

Més venuts mes de febrer (infantil/juvenil)

Mes de Carnaval i com és normal per aquestes dates trobem En Dolcet, el caramel que volia anar a la comparsa entre els més venuts. A la primera posició tenim el conte escrit per Susana Peix i en un tercer lloc el quadern d'activitats, novetat d'aquest any, els dos editats pel Cep i la Nansa.
La Comparsa és la festa més bonica per viure per a un caramel. I és clar, aquest és el somni d'en Dolcet, un caramel estripat i diferent dels altres, que viu dalt d'una prestatgeria en una botiga de llaminadures. Ho aconseguirà?
A més, enguany s'han celebrat els deu anys de la publicació del conte amb moltes activitats.
Continuem amb una nova col·lecció de novel·la juvenil pels fans de sèries com After: Love you (Ed. Cross Books) d'Estelle Maskame. 
"Una noia corrent d'Oregon. Un viatge a Los Ángeles per conèixer la nova família del seu pare. Un germanastre problemàtic i molt atractiu. Molta tensió i un amor desesperadament irracional." 
La rebaixa de preu de Pocoyo: una cursa sobre rodes (Ed. Timun Mas) ha fet trobar aquest divertit conte entre els més venuts de febrer. En Pocoyo i els seus amics han quedat per celebrar una cursa molt divertida. Hi vols participar? Doncs, endavant! Agafa fort el volant i fes-lo girar, que comença la cursa!
I acabem amb El monstre de colors (Ed. Flamboyant) d'Anna Llenas. El monstre de colors haurà d'aprendre a posar en ordre l'alegria, la tristesa, la ràbia, la por i la calma. Amb aquest magnífic àlbum il·lustrat i les seves il·lustracions expressives, els més petits de casa podran identificar amb facilitat les diferents emocions que viuen dia a dia.